Achtergrond Themadag

Deze Themadag wordt georganiseerd door de Lichtwerkplaats.

Stress! Hoe blijf je ontspannen?

  • Wil je meer balans?
  • Meer rust?
  • Beter omgaan met werkdruk?
  • Met meer ontspanning de dingen doen die je te doen hebt?

Wat kunnen de experts op deze Themadag meegeven?

  • Vanuit verschillende invalshoeken jou een andere kijk op stress en ontspanning geven
  • Inzichten hoe je met je mindset al een groot verschil kunt maken
  • Verschillende manieren om met stress om te gaan
  • Praktische informatie die je in de waan van alledag kunt toepassen

AdThemadag30novLWPDe gevolgen van stress, de gevolgen van ontspanning

Stress, zeker als het van lange duur is, kan veel klachten veroorzaken. Niet alleen psychisch, maar ook fysiek en emotioneel. Gedrag wordt steeds meer gericht op ‘overleven’ in plaats van ‘lekker leven’. De maatschappij laat het dagelijks zien: langdurige stress is voor iedereen ongezond. De grap is dat wanneer je vanuit een meer ontspannen levenshouding veel beter tot je recht komt, beter presteert en gezonder zult zijn. Alle reden dus om daar meer ruimte voor te maken in je dagelijkse leven.

De Lichtwerkplaats wil met deze Themadag wil daar een positieve bijdrage aan leveren. Vanuit de missie die de Lichtwerkplaats uitdraagt: belicht je kracht. Want ieder mens, geen uitzondering, beschikt over een innerlijke kracht. Door je kracht te belichten, ga je beter in je vel zitten. De Lichtwerkplaats experts zetten zich op deze dag voor jou in om je daarin te ondersteunen en op weg te helpen tijdens de workshop of de speedconsulten.

 

Workshops en speedconsulten

Elke workshop wordt verzorgd door een ervaren expert met ruime ervaring. Ze zijn daarbij ook nog eens ervaringsdeskundigen. Naast jarenlange werkervaring in hun praktijk, weten ze zelf ook waar ze over spreken.

Tijdens de themadag zijn er tal van experts aanwezig die graag iets vertellen en hun expertise delen rondom stress en ontspanning. Hierbij hebben we experts geselecteerd die ieder vanuit verschillende methoden werken, zodat er een diversiteit aan invalshoeken vertegenwoordigd is en je kennis kunt maken met manieren die jou aanspreken.

Ze verzorgen workshops en je kunt ook met je vragen bij ze terecht voor een 1-op-1 moment tijdens de mini-consulten.

 

Aanmelden

Meld je aan door een e-mail te sturen naar: mail@lichtwerkplaats.nl met als onderwerp ‘aanmelding themadag 30 november’. Kom je samen? Van harte welkom uiteraard. Vertel ons in je mail even met hoeveel personen je komt. Aanmelden >>>

Lees verder:

 

Themadag30novLWP