** Actie | Win het boek Wat de natuur je zeggen kan

Heb jij wat met de natuur? Is het een echte inspiratiebron voor je en kom je daar altijd weer tot jezelf? Dan hebben we een leuke kans voor je om dit boek te winnen!

 

Het Boek Wat de natuur je zeggen kan is gevuld met prachtige beelden van de natuur en roepen nieuwe en soms verrassende woorden en vragen op. In dit boekje deelt wandelcoach Annemiek van der Velden een aantal foto’s en teksten die je uitnodigen om te kijken wat de natuur jou te zeggen heeft.

 …

Wat moet ik doen?

Om kans te maken op dit boek Wat de natuur je zeggen kan meld je je aan voor de Themadag op zaterdag 20 september a.s. Stress en burnout, hoe blijf je ontspannen? Met tal van workshops, lezingen en speedconsulten met experts die hun wijsheden graag met je delen. De bijdrage voor een kaartje is maar 20,00, inclusief koffie, thee en naar hartelust kun je de hele dag overal aan deelnemen.

Themadag20sept_LichtwerkplaatsMaak kans op het boek! Meld je via deze link aan voor uiterlijk 18 september: www.bit.ly/themadag20sept_ontstress.

Op de dag zelf kom je te weten of jij de winnaar bent van dit zonnige boek!

Deze Themadag leent zich trouwens ook uitstekend om er een weekendje weg van te maken in het mooie oude Zutphen. Kom je ook?

Interessant en Inspirerend