Actie | Win het boek Zonzekerheid!

Laat jij je graag inspireren, ben je dol op nieuwe inzichten en een zonnige kijk op het leven? Doe dan mee en maak kans op dit boek!

Het boek Zonzekerheid is geschreven door Angela Mastwijk: reizend schrijver, inspirator, spreker en coach. Op www.zonzekerheid.nl houdt zij dagelijks een blog bij. Over ontmoetingen, gebeurtenissen en inzichten. Een zonnige kijk op de wereld in hapklare brokken. ‘Werkt beter dan psychotherapie,’ aldus een trouwe lezer. ‘Altijd inspirerend en herkenbaar,’ volgens een ander. Op veler verzoek nu dus ook op papier in dit zonnige boek.

Wat moet ik doen?

Om kans te maken op dit boek Zonzekerheid meld je je aan voor de Themadag op zaterdag 20 september a.s. Stress en burnout, hoe blijf je ontspannen? Met tal van workshops, lezingen en speedconsulten met experts die hun wijsheden graag met je delen! De bijdrage voor een kaartje is maar 20,00, inclusief koffie, thee en naar hartelust kun je de hele dag overal aan deelnemen.

Maak kans op het boek en meld je op deze pagina aan voor uiterlijk 18 september: www.bit.ly/themadag20sept_ontstress. Op de dag zelf kom je te weten of jij de winnaar bent van dit zonnige boek!

 

zutphenDeze Themadag leent zich trouwens ook uitstekend om er een weekendje weg van te maken in het mooie oude Zutphen.

Lekker overnachten? Kijk hier voor accommodaties voor een heerlijke en sfeervolle overnachting. Slapen in Zutphen.

 

Deze actie geldt t/m 20 september 2014.

Interessant en Inspirerend