Adverteren op Lichtwerkplaats.nl

We zijn een jonge organisatie met de ambitie om uit te groeien tot een platform dat in elke regio actief is met een team van expert mensenwerkers die hun expertise delen.
Kracht belichten en bundelen; dat is onze missie. We bouwen en groeien met elkaar om zo een sociaal maatschappelijk doel te dienen. Hierom hanteren we laagdrempelige tarieven zodat grote en kleine ondernemers kunnen participeren.
Om jouw aanbod en mogelijkheden te presenteren kun je gebruik maken van diverse mogelijkheden:
  • banners
  • een inhoudelijk artikel / blogs / interview (advertorial)
  • nieuwsbrief / agenda items
  • win/kado-acties, voor o.a. je boeken, tickets, artikelen

Niet commercieel en toch adverteren op Lichtwerkplaats.nl

Adverteren vinden we eigenlijk presenteren of profileren: jezelf met je kwaliteit zichtbaarder maken waardoor je je kracht met meer mensen kunt delen.

We maken de Lichtwerkplaats mogelijk met een team van vrijwilligers en professionals. We willen echt iets goed neerzetten met kwaliteit, een duurzaam karakter en de mogelijkheid om als platform een verbindende rol te vervullen. Ons team zet zich in omdat we geloven in: belicht je kracht! Iedereen geeft zijn volledige energie aan het mogelijk maken van dit platform, daar hoort een waardering bij. Ook zijn er simpelweg elementen die om financiële investeringen vragen. Met de advertentiebijdragen wordt geld een verbindend middel en kunnen we samen onze sociaal maatschappelijke missie realiseren.

Bij ‘Onze visie’ kun je meer lezen over waarom we doen wat we doen.

Wie zijn de bezoekers van Lichtwerkplaats.nl?

ademhalingsoefening1-300x204De Lichtwerkplaats is er voor mensen tussen 25 en 60 jaar. Ze staan bewust in het leven en zijn op een brede manier bezig met zelfontwikkeling, geestelijke groei. Ze zijn op zoek naar een bewuste, pure en bezielde manier van leven, verdieping en zingeving. Voor zowel persoonlijke- als professionele- ontwikkeling. De consulten, workshops, trainingen, retraites en bijeenkomsten voorzien in deze wens.

Op www.lichtwerkplaats.nl komen gemiddeld 3600 bezoekers per maand. Onze facebook pagina, waar al onze berichten ook op terug te lezen zijn, heeft een bereik van ongeveer 350 mensen per dag en wordt door meer dan 1000 fans gelezen. Maandelijks verzenden we een nieuwsbrief die voor ongeveer 400 lezers. En dit is nog maar het begin!

De mogelijkheden
Onderstaand lees je een overzicht van mogelijkheden om te participeren. Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW en gaan uit van aangeleverde teksten met eventueel rechtenvrij beeldmateriaal.

Op lichtwerkplaats.nl zijn diverse formaten en plaatsen beschikbaar voor banners. Aan elke banner wordt een door jou gewenste link gekoppeld.

Banners

Banner_mogelijkheden_lwp

 

tarievenLWPonline
KLIK OP DE AFBEELDING VOOR EEN VERGROTING

Homepagina, zijbalk alle pagina’s 

Bij deze optie staat je banner op de homepage en in de zijbalk op alle pagina’s. Grote zichtbaarheid dus! Wanneer je op de banner klikt, wordt er een doorverwijzing gemaakt naar de link van jouw keuze. Je kunt kiezen uit de verschillende formaten banners.

Blogpagina’s

Dagelijks verschijnen er blogs op de website, deze worden ook via onze social media kanalen gedeeld als Facebook, Google+ en Twitter. Indien gepast ook op LinkedIn. Omdat zoekmachines dol zijn op links, staan er in onze blogs vrijwel altijd verwijzende links. Een banner wordt gedurende een maand in onze blogs geplaatst. Dit zijn minimaal 10 blogs. Je kunt kiezen uit de verschillende formaten banners.

Combinatie: plaatsing homepagina en blogpagina’s

Met deze combinatie mogelijkheid ben je optimaal zichtbaar. Je banner verschijnt gedurende een maand op de homepagina en zijbalken van alle webpagina’s en wordt in minimaal 10 blogs geplaatst. Je kunt kiezen uit de verschillende formaten banners.

Nieuwsbrief

Minimaal 1 x per maand verschijnt er een Lichtwerkplaats nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief wordt getoond op lichtwerkplaats.nl, facebook Lichtwerkplaats, LinkedIn en via e-mail naar een groep van ongeveer 400 lezers verzonden. Participeren in de nieuwsbrief kan op diverse manieren: met een advertentie/banner, artikel van maximaal 200 woorden (advertorial) of win-actie in de vorm van bijvoorbeeld een gratis consult, boek, korting op een workshop.

Heb je een andere wens of wil je graag dat we even meedenken?  Stuur een email naar: mail@lichtwerkplaats.nl / nieuwsbrief.

Advertorial

Een advertorial is een blog met een commercieel tintje. Het kan gaan over iets dat je onder de aandacht wilt brengen zoals je praktijk, consulten of een evenement. Dit kan in de vorm van een inhoudelijk artikel of bijvoorbeeld een interview stijl. Het is daarbij belangrijk dat de inhoud aansluit bij de Lichtwerkplaats zodat je blog niet uit de toon valt. Sluit het aan bij persoonlijke ontwikkeling, bewustzijn, een ontwikkelingsmethode, dienst of product dan zit je goed. Twijfel je, neem dan vooral even contact met ons op om te overleggen. Dat kan via mail@lichtwerkplaats.nl / Advertorial

 

Wil je gebruik maken van de mogelijkheden?

Neem gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden die het beste bij jouw wensen aansluiten door te nemen. Laat je gegevens achter, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Mail ons via: mail@lichtwerkplaats.nl

 

Participeren als expert?

persoonlijke-ontwJouw activiteiten zoals consulten, lezingen, workshops, retraites, trainingen, blogs of misschien wel jouw boek zijn welkom op de website van Lichtwerkplaats. We verwelkomen je graag om je te verbinden met de Lichtwerkplaats als expert, dat kan vanuit elke regio. Als lid betaal je een vast bedrag per jaar voor het onbeperkt delen van jouw informatie via ons platform.

Ook kun je gratis meedoen aan kwartaalbijeenkomsten en ontmoeten we elkaar als experts met enige regelmaat op ongedwongen wijze als moment van ontmoeten en inspireren. Je ontvangt aantrekkelijke kansen voor een artikel in ons kwartaal magazine Uitgelicht. Daarbij ontvang je op bovengenoemde tarieven een flinke reductie.

Meer informatie over het participeren als expert? Lees hier verder: ‘Meedoen’. Heb je nog vragen? Mail ons dan via mail@lichtwerkplaats.nl / Participeren als expert. We kijken er naar uit samen te bouwen aan een missie: het belichten van kracht.