Ambassadeur worden?

DelenDe Lichtwerkplaats brengt expert mensenwerkers bij elkaar in regionale teams die samen een landelijk netwerk vormen. Belicht je kracht! is wat we uitdragen. We vormen samen een platform voor consulten, workshops, trainingen, retraites en bijeenkomsten. De aan ons verbonden expert mensenwerkers delen vanuit een gezamenlijke visie hun kwaliteiten. Ieder vanuit een eigen expertise en methode.

We staan voor een bewuste, pure en bezielde manier van leven. Gericht op heel de mens. Voor hoofd en hart, voor je innerlijke en uiterlijke welzijn. Voor zowel persoonlijke-, professionele- als organisatie-ontwikkeling.

We hebben de ambitie om uit te groeien naar alle regio’s in Nederland met in elke regio een team van expert mensenwerkers. Voor elke regio hebben we een ambassadeur nodig die de regionale drijfveer is en de linking pin naar de landelijke organisatie.

Ben jij:

  • een gedreven en enthousiaste verbinder?
  • een organisator en inspirator?
  • in contact met een breed netwerk van mensenwerkers?
  • iemand die het belichten van kracht als uitgangspunt heeft?

1en1is3Zie je een ambassadeursrol voor jezelf weggelegd?

Als Lichtwerkplaats ambassadeur faciliteer je onze activiteiten in jouw regio en ben je een verbindende factor voor een team van experts die je om je heen verzamelt. Je hebt een passie voor verbinden, organiseren, kracht belichten, persoonlijke ontwikkeling, gelooft in co-creatie en vindt ook dat 1 + 1 meer dan 3 kan zijn.

What’s in it for you?

  • Je krijgt de ruimte om een concrete sociaal maatschappelijke bijdrage te leveren
  • Jouw eigen praktijk of bedrijf krijgt een boost: je laat zien waarvoor je staat en de kring van de mensen om je heen groeit. Een natural way of PR!
  • We ondersteunen je in het verder ontwikkelen van je vaardigheden en bereiken van je persoonlijke ontwikkeldoelen
  • We zijn geen organisatie die uit is op winstbejag, maar je kunt wel rekenen op een financiële waardering voor je inzet
  • Het allerbelangrijkste… je wordt er gelukkig van om ambassadeur te zijn in jouw regio, je kwaliteiten in te zetten voor een bijdrage aan het grote geheel en een missie uit te dragen van: Belicht je kracht!

Spreekt de Lichtwerkplaats je aan en zie je een rol voor jou weggelegd? Dan komen we graag met jou in gesprek. Laat van je horen. We vertellen je er graag meer over!

Mail naar: tiara@werkplaatsvoorbezieling.nl