Bewustzijnsontwikkeling en Relatievragen | Zinzicht

Zinzicht_MonikaStefanZinzicht, Monika en Stefan | Samen zijn we meer dan de som der delen. We hebben elkaar ontmoet tijdens een opleiding en hadden een fantastische klik, persoonlijk en op werkgebied. We hebben een bijzondere weg afgelegd. 

Het is onze passie om je te begeleiden in het ontdekken van je eigen wijsheid en kracht. Dat doen we vanuit oprechte belangstelling voor alles wat er is. Het leven sprankelt wanneer je het eigen innerlijk kompas ontdekt en dat is mooi om samen aan te werken. We zien dat er een verschuiving bezig is vanuit het ego gerichte denken naar het hart en een ruimer bewustzijn. Daar willen wij aan bijdragen: Kijken met het hart.

Werkwijze

Wat houdt me eigenlijk tegen om…

●  te doen wat goed voor je is
●  een goede relatie te hebben
●  te ontspannen
●  te genieten van het ouderschap
●  jezelf de moeite waard te vinden
●  vrijuit te spreken
●  genoeg geld te verdienen met leuk werk
●  te vertrouwen op je innerlijk weten
●  het leven te leiden dat ik écht wil
●  mijn leven (z)invulling te geven
●  te doen wat ik echt wil

Ik zou wel willen, maar…

Steeds maar weer die nare gevoelens, gedachten, gewoonten, spanningen en blokkades. Je doet er van alles aan, zoals erover praten en positief denken. Toch verandert er maar weinig, ondanks al je inzet. Herkenbaar?

Wat houdt je dan tegen?

Alles wat je in je leven ervaart wordt in je onderbewuste ‘geprogrammeerd’. Dit werkt als een automatische piloot en zorgt er voor dat je steeds dezelfde belemmeringen tegenkomt. Het onderbewuste heeft veel meer invloed dan je bewuste geest. Als het ergens van overtuigd is, mobiliseert alles in jou zich om het waar te laten zijn. Of het nou in je voordeel of in je nadeel is. Dat maakt veranderen soms zo moeilijk.

Wat maakt jou blij?

Met onze ervaringsgerichte manier van counselen komen we snel tot de kern van wat jou tegenhoudt. Er ontstaat bewustwording en ruimte. Belemmerende onderbewuste blokkades worden omgezet in overtuigingen waar je blij van wordt en die jou ondersteunen. Hierdoor kom je in beweging. Veranderen wordt lichter en eenvoudiger. Je onderbewuste wordt ‘gereset’ en je krijgt steeds meer zicht op wie je echt bent doordat je opruimt wat jou niet langer dient. Je beweegt je in de richting van wat jou inspireert en ondersteunt.

Mogelijkheden

Voorbeelden van verander-thema’s zijn: zelfbeeld, persoonlijke groei, hoog gevoeligheid, gewoonten, depressie, onrust, stress, angst, slaapproblemen, eetproblemen, werk, school, relatie, opvoeding, zingeving, spiritualiteit, verlies, trauma, …

“We nodigen je uit om tot bloei te komen”

Bevrijd jezelf van hetgeen je belemmert. Meer weten of kennismaken? Bel of mail ons gerust. Wij vertellen je graag meer over individuele trajecten, partnerrelatie counseling, waarbij wij elkaar aanvullen, de relatie ‘APK’ of ouder-kind begeleiding. Bij Zinzicht Training en Counseling krijg je de gelegenheid om verder te komen in een gelijkwaardige samenwerking met jou en je vraag. Je gaat lichter de deur uit.

Ook geven wij workshops over diverse thema’s en voor stellen die meer uit de relatie willen halen. Daarnaast geven wij teamtrainingen in de gezondheidszorg over stresspreventie, communicatie, traumaopvang en omgaan met grensoverschrijdend gedrag.

Methodes die wij inzetten in afstemming met jou: PSYCH-K® (een krachtige en effectieve methode, ontwikkeld door psycholoog Rob Williams en theoretisch onderbouwd door celbioloog/epigeneticus Bruce Lipton, waarmee je eenvoudig blokkades in het onderbewuste omzet), methodes uit de oplossingsgerichte therapie, actietherapie, dieptepsychologie, psychosynthese, Gestalt, systemisch werk, communicatietheorie, Voice Dialogue, creatieve middelen,  TRE-oefeningen, focussing.

Tarief

Een kennismakingsgesprek is kosteloos. Voor het maken van een afspraak vul je onderstaand contactformulier in. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Afspraak maken

Vul hier je gegevens in:

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Zinzicht Training en Counselling, voor bewustwording en relatietherapie. www.zinzichttraining.nl