Blog | Ben jij toe aan een reis?

sprituelereiskopieEen spirituele reis is eigenlijk ook altijd een innerlijke reis.

Je staat op het punt een nieuwe weg in te slaan. Je realiseert je echter dat je daar pas klaar voor bent wanneer je andere fases in je leven goed afsluit. Een periode van bezinning helpt je de juiste antwoorden te krijgen op jouw levensvragen.

Een week weg van je bekende vertrouwde omgeving geeft je de kans om jezelf te ontmoeten binnen een geheel andere setting. Dat geeft je veel voordelen. Je kunt dan eens echt de tijd nemen om naar deze vragen te kijken: 

  • Waar sta ik nu?
  • Hoe wil ik verder?
  • Wat zijn mijn volgende stappen?

Je staat op het punt een nieuwe weg in te slaan of je wilt andere invalshoeken en mogelijkheden in je leven onderzoeken. Je realiseert je echter dat je daar pas klaar voor bent wanneer je andere fases in je leven goed afsluit. Een periode van bezinning helpt je de juiste antwoorden te krijgen op jouw levensvragen.

Deze retraite helpt je over de drempel te gaan via schrijven over je leven, meditatie, opstellingen, lichaamswerk, dans en klankexpressie. Een mooie en krachtige combinatie, waardoor je de verbinding met jezelf versterkt. Deze retraite is een mooi cadeau aan jezelf; jouw levensverhaal is uniek en waard om te onderzoeken.

Je verblijft in het bijzondere Ayurveda Hotel Luna y Sol met mooie tuinen om in te genieten met een verkoelend zwembad. Onze massages en lekkere Ayurvedische maaltijden helpen je te ontspannen en je gezond te voelen.

Luna y Sol ligt vlakbij de zee; je kunt er fijne strandwandelingen maken, een duik nemen en genieten van de mooie zonsondergang. Zo begint het avontuur met jezelf.

diana-bergsmaDeze spirituele reizen worden verzorgd door onze expert Diana Bergsma van Innerlijke Reizen.
Met haar rijke schat aan ervaring ondersteunt ze jou in je persoonlijke ontwikkeling tijdens haar reizen en retraites. Diana vond een bijzonder concept uit met haar spirituele coachingsreizen in Nederland, Spanje en Portugal.

 

Toe aan een reis? Misschien wel de belangrijkste uit je leven?

Wat dacht je van een mooie locatie in Nederland of op een van de fijne zonnige locaties in het buitenland? Het beste van 2 werelden; je zelf ontwikkelen en genieten! Wil je mee? Mail dan naar mail@lichtwerkplaats.nl en je ontvangt meer informatie.

Bron: Lichtwerkplaats

Interessant en Inspirerend