** Blog | Bij je gevoel komen, uit de serie Gevoel – Hart – Ziel – Intuïtie

z gevoel anders dan anderenHoe kom je bij je gevoel? Simpel door de innerlijke reis te maken, je emotie te leren kennen en te luisteren wat je gevoel je aangeeft. Stel jezelf bij iedere keuze de vraag: “Wat zegt mijn gevoel”. Neem hiervoor de tijd om dit uit te werken.

Bij je gevoel komen vergt tijd, inspanning en oefening, maar door dit te blijven herhalen en te oefenen worden wij hierin getraind. Wij zullen onze emoties leren kennen en om hiermee om te leren gaan. Het is een eigen keuze die gemaakt moet worden voor ons zelf of wij de confrontatie met ons zelf willen aangaan of niet. Nemen wij de verantwoording of laten wij alles bij het oude?

Het is training om hoofd en hart op één lijn te krijgen en het is een reis door je innerlijk. Door deze innerlijke reis te maken, kun en zul je jezelf leren kennen. Je zult zien, dat als je een keuze met je gevoel hebt gemaakt, en deze pakt positief uit, dat we zekerder zullen worden van ons zelf. We zullen een volgende keuze ook weer vanuit ons gevoel nemen totdat het ons eigen is en we alleen maar keuzes maken vanuit ons hart, ons “hart bewustzijn”. Als deze weg bereikt is dan leef je vanuit je hart en heeft het hart bewustzijn het overgenomen van je hoofdbewustzijn, je denken, je denken staat stil, je hart heeft het overgenomen. Het is de waarheid die je gegeven wordt vanuit het hart.

Ben je regelmatig vermoeid? Pik je snel energie op van anderen of ruimtes? Zou je meer innerlijke rust willen ervaren? Meer een balans tussen denken, doen en voelen willen? Of misschien heb je de werking van energie al eens ervaren en weet je hoe prettig het kan doorwerken… Energetische reiniging heeft op diepe lagen zijn doorwerking.

Tiara Dijkhof is Intuïtief en energetisch coach en geeft iedere maand op maandag een wekelijkse persoonlijke energetische reiniging. Wil je meer weten wat ze voor jou kan doen? Lees dan hier verder: http://bit.ly/schoneenergie

Bron: Geïnspireerd door Mauve Clouds

Interessant en Inspirerend