Blog | De afstemming op je intuïtie de basis van iedere manifestatie

dansende bellenManifestatiekracht heeft te maken met zelfverwerkelijking, wat betekent dat je je kwaliteiten volop inzet en je ontwikkelt in de richting die jij belangrijk vindt. Het kan betekenen dat je wat illusies moet loslaten, dat niet alles zo ideaal kan zijn als je nu zou willen en dat je moet openstaan voor nieuwe inzichten.

In dit creatieve proces heb je je intuïtie nodig. Je intuïtie de kans geven je te helpen doe je door je plannen bij te stellen als je merkt dat je niet vooruit komt. Als je plannen zo groot zijn dat er niets of weinig gebeurt maak je plan dan kleiner. Vind een haalbaar plan wat op dit moment bij je past. Kijk of je ook op een makkelijker manier iets kan doen wat tegemoet komt aan wat je wilt. Stel jezelf een doel wat je daadwerkelijk kunt bereiken en waar je op voort kunt borduren. Dat houdt je enthousiast. Het zorgt ervoor dat je praktisch blijft denken en doen.

Een intuïtieve afstemming zorgt ervoor dat je met aandacht leeft. Anderzijds is het natuurlijk zo dat je je intuïtie stimuleert als je bij je activiteiten je aandacht er volop bij houdt. Als je met teveel dingen tegelijk bezig bent is de kans op vergissingen of vertraging veel groter. Richt je volledige aandacht op wat je doet en op wat jij belangrijk vindt. Begin er vandaag mee en merk hoe je energie en creativiteit zo beschikbaar blijven. Je aandacht focussen geeft innerlijke rust. Rustig worden van binnen associëren we meestal niet met manifestatiekracht. Toch is de afstemming op je intuïtie de basis van iedere manifestatie. Ieder creatief proces vormt zich vanuit die innerlijke bron.

Welke stap ga jij zetten om je intuïtie in te zetten?

Bron: Carolina Bont

Interessant en Inspirerend