Blog | De kracht van HSP zijn belicht

Bundelen“Als HSP-er kan ik niet genoeg positieve dingen zeggen over het belang van het contact leggen (en onderhouden) met andere HSP-ers.

Ik voelde het als een thuiskomen. Eindelijk samen zijn met mensen die net als ik zijn, een plek waar ik me thuis voel en niet het buitenbeentje. Niet altijd net een beetje anders dan de rest, maar geaccepteerd en geliefd om wie ik ben.”

Deze dame omschrijft heel duidelijk hoe belangrijk zij het vind om met gelijkgestemden te praten en uit te wisselen. Hoewel het idee van een “groep” veel HSP-ers misschien kan afschrikken (75% van alle HSP-ers zijn toch introvert), wegen de voordelen van het doorbrengen van tijd met gelijkgestemden die “het” begrijpen, veel zwaarder dan de mogelijk “enge” momenten die horen bij de gedacht “Ik weet niet zeker of ik het wel aankan om in een groep te zijn…”.

Om welke reden dan ook voelen veel HSP-ers zich vaak sociaal geïsoleerd en we willen een “veilige haven” creëren om dat op te lossen.

Elke maand houd de Lichtwerkplaats een HSP bijeenkomst in Zutphen. De Lichtwerkplaats is er voor jou om je kracht te belichten. Voor hoofd en hart, voor je innerlijke en uiterlijke welzijn. Om de kracht in ieder mens te belichten, gericht op heel de mens.

Wil jij graag een HSP bijeenkomst bijwonen? Hou dan onze agenda in de gaten en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Ook kan je onze Facebook pagina liken en in de gaten houden voor bijeenkomsten, workshops en lezingen.

Onze eerstvolgende HSP bijeenkomst is woensdag avond 26 maart aan de Waterstraat 5 in Zutphen. Kom je ook? Mail dan naar mail@lichtwerkplaats om je aan te melden.

Interessant en Inspirerend