** Blog | De waarde van integriteit

spelendontdekkenInteger zijn, we vinden het allemaal belangrijk. Maar in hoeverre is het eigenlijk haalbaar om altijd integer te zijn? Wat betekent integriteit eigenlijk echt?
Integer zijn is meer dan openheid en eerlijkheid. Het is ook leven naar je eigen waarheid. Volledige integriteit betekent dat je leeft naar jouw waarheid en je niet al te veel aanpast aan de wensen van anderen om hen tegemoet te komen. Hoe goed bedoeld ook, pleasen houd je weg van je persoonlijke integriteit.

Letterlijk betekent integriteit: heel en ongeschonden. Het is verbonden met eerlijkheid, betrouwbaarheid en moraliteit. Het gaat in eerste instantie over jouw persoonlijke waarden en hoe je hier ‘heel en ongeschonden’ vorm aan geeft in je dagelijkse leven. Van daaruit ontstaat er collectieve integriteit binnen je kring van dierbaren, werk en verdere kringen.

Integer leven betekent dat je verbonden bent met je hart, met waar je in essentie voor staat, wat echt bij je past. Dat je van daaruit open en transparant in verbinding staat met anderen.

De Avatar-mini-cursus Integriteit is een mooie oefening om zelf mee aan de slag te gaan! Dit is de link naar de mini-cursus: Integriteit

Het is vakantie! Heb je zin om gelijkgestemden te ontmoeten? Integere mensen ontmoeten? Durf je met andere ogen naar je zelf te kijken, en jezelf het grootste geluk van de wereld te gunnen? Ga op innerlijk avontuur dat je helpt meer jezelf te worden en te groeien.

Dan is de zomer retraite Happines Spelend Ontdekken! van 18 t/m 22 augustus wat voor jou! Deze retraite word mogelijk gemaakt door onze Lichtwerkplaats expert Innerlijke Reizen. Lees meer via deze link en schrijf je snel nog in! Enjoy :)  www.bit.ly/spelendontdekken

Interessant en Inspirerend