** Blog | De zoektocht van de vrouw naar heelheid

heldin5kopieDe ervaring heeft geleerd dat mensen deelnemen aan een retraite omdat zij ‘iets nieuws’ willen in de zin van inspiratie en een boeiend avontuur, en omdat zij mogelijkheden zoeken om op een andere manier naar zichzelf en hun leven te kijken.

Misschien heb je een druk leven en wil je de spanning loslaten, of wil je inzicht krijgen in jezelf en je relaties, of in “iets ouds” dat op je hart ligt. Individueel of samen met gelijkgestemden.

Daar komt altijd iets verrassends en moois uit! De retraites zijn gespecialiseerde en vakkundige ‘ontdekkingsreizen’, waarbij je op een ontspannen en op een jouw eigen wijze, ervaringen kan opdoen Een week weg van je bekende vertrouwde omgeving geeft je de kans om jezelf te ontmoeten binnen een geheel andere setting.

De spirituele Coaching (vrouwen)Retraite: Yoga en jouw reis als Heldin, gegeven door expert Diana Bergsma is een heerlijke vrouwenweek die je inspireert en verder helpt in het helen van het vrouwelijke in jezelf. Je begint iedere dag met meditatiesessies en de zachte, natuurlijke flow van Tara´s yogalessen. Je kunt daardoor de verbinding met jezelf volledig vernieuwen.

Wil je hier meer over weten? Lees dan hier verder http://bit.ly/yogaretraitesalsheldin

Bron: Geïnspireerd door Innerlijke reizen

Interessant en Inspirerend