Blog | Dit is een boek dat iedere vrouw moet lezen

boekmethandOnze expert Diana Bergsma is auteur, coach en samensteller van het ervaringsverhalen boek: “Een ontmoeting met jezelf, 18 vrouwen vertellen”. In dit boek vertellen 18 vrouwen hoe zij hun leven hebben vormgegeven, vaak na ingrijpende gebeurtenissen. Op een heldere en bijzondere wijze worden de invloeden en de veranderings-processen van deze gebeurtenissen beschreven.

Het boek “Een ontmoeting met jezelf, 18 vrouwen vertellen ” is een boek van deze tijd!

Vrouwen laten steeds meer zien hoe zij inspirerend, krachtig en zelfbewust zijn. De schrijfsters durven kritisch te kijken naar zichzelf maar ook naar hun rol, oude overtuigingen, angsten, talenten, wensen en verlangens.

Dit is een boek dat iedere vrouw moet lezen. De vrouwen hebben zelf hun verhalen geschreven en hun ervaringen laten zien dat niets onmogelijk is. De persoonlijke verhalen van de vrouwen zijn bijzonder en hartverwarmend en geven dat steuntje in de rug om te kiezen voor hetgeen naar waar jij verlangt en wilt. Zij gingen je voor en durven nu met hart en ziel ergens voor te gaan.

Zin in een echt goed boek en inspiratie opdoen? Lees hoe deze vrouwen het verschil maken in het leven van anderen, juist omdat zij zichzelf hebben gevonden.

Meer weten over Diana Bergsma? Lees hier alles over Diana

Interessant en Inspirerend