** Blog | Een spirituele benadering; het pad van de 7 stralen

krachtigeintentieKathy Colsoul van Yebo Holistic Health Center werkt met de stralenleer. Dit is een prachtige beschrijving van het universum en onze plaats daarin, die volledig te begrijpen is wanneer je je verstand op ‘ontvankelijk’ zet.

Uitgangspunt is dat de mens zoals hij is een instrument is en een eigen, specifieke bijdrage heeft op onze aardbol. Het pad van de 7 stralen vertelt:

  • De 1e straal is blauw en staat voor Goddelijke Wil, wilskracht, Goddelijk plan en doel, bescherming, macht en kracht.
  • De 2e straal is goudgeel en staat voor verlichting, wijsheid en bewustzijn.
  • De 3e straal is roze en drukt Goddelijke liefde en inspiratie uit.
  • De 4e straal is wit. Het is de ascencievlam, de witte vuurkern die binnenin alle stralen te vinden is. Het staat voor zuiverheid, harmonie, balans en perfectie.
  • De 5e straal is groen. De straal is de manifestatie van Goddelijke waarheid, perfectie en genezing.
  • De 6e straal is robijnrood met goud. De straal is de straal van vrede, devotie, altruïsme en dienstbaarheid.
  • De 7e straal is violet. Het is de straal van vrijheid, vergeving, compassie, magie, transmutatie en zuivering van karma.

Alle lichamen van een mens bevinden zich op een van de stralen. Het fysieke, emotionele en mentale lichaam hebben een bepaalde straal. Ook de persoonlijkheid heeft een bepaalde straal. Door verschillende incarnaties, waarop de stralen van de lichamen veranderen, leert de mens te werken met de energieën van de verschillende stralen. Het zielenlichaam bevind zich op een straal die voor meerdere incarnaties hetzelfde blijft. Naarmate je door middel van spirituele oefeningen meer en meer in contact komt met de ziel en ziele-energie in begint te stromen, wordt je in contact gebracht met de ashram (de meester van de zielestraal). Eerst onbewust en later bewust.

Door te werken met de Meesters, de Aartsengelen en de Elohim van de zeven Stralen, die meesterschap hebben over een van deze stralen, kunnen we onze lichtfrequentie van de specifieke straal verhogen, obstakels op de straal sneller verwijderen, onze krachten en potenties op de straal belichamen. Zij kunnen ons helpen meesterschap over een straal te krijgen en zo ons ascencieproces te versnellen. Ascencie betekent terugkeren naar het hart van God, onze witte vuurkern in het causale lichaam.

 

Ben je benieuwd geworden naar wat de 7 stralen voor jou kunnen betekenen? Wil je In contact komen met de Verlichte Meesters meld je dan aan voor de 2 daagse Workshop Esoterie gegeven door Kathy Colsoul van Yébo Hollistic Health Center of kijk hier voor meer informatie!

 

Yebo | Holistic Health Center
Yebo | Yebo Holistic Health Center

Kathy Colsoul | yebo.be

 

 

 

 

 

 

 

sign_lwplaats_wit1.jpgLees hier het online Lichtwerkplaats magazine: Uitgelicht! Doe je mee aan het belichten van kracht voor duurzaam geluk? Verbind je met ons als expert of ambassadeur in jouw regio. De Lichtwerkplaats is onderdeel van de Stichting Werkplaats voor Bezieling.

 

Themadag30novLWP

Interessant en Inspirerend