** Blog | Energetische reiniging voor lichaam en geest

nicovlaarkopieWanneer kies je voor een energetische behandeling? Dit kan zijn omdat je aan jezelf wilt werken, dichter bij jezelf wilt komen, geen ‘last’ wilt hebben van blokkades die je hebt opgeworpen. De blokkades kunnen zich uiten in zowel lichamelijke als geestelijke klachten.

Een energetische behandeling berust op 5 elementen:

Holistische visie (lucht)
De mens is als een samenspel van lichaam, ziel en geest. Je denken heeft invloed op je lichaam. Je lichamelijk gevoel van welzijn of niet welzijn heeft invloed op je denken. Je stelt jezelf vragen als: komt het nog wel goed met mij? Hoe kom ik uit deze put? Ik zie geen richting meer voor mijzelf. Hoe kom ik van dit probleem of deze klacht af? Of hoe leer ik er mee om te gaan?

Zelfgenezend vermogen (vuur)
Ieder mens is in staat zichzelf te genezen! De helende energie die je ontvangt met een energetische behandeling kan je hierbij ondersteunen.

Behandeling energetisch veld (ether)
Je hebt niet alleen een fysiek lichaam, maar ook een energetisch veld. Dit is een onzichtbare kopie van je lichaam.
Hierin kunnen blokkades ontstaan, die uiteindelijk doorwerken in je lichaam. Door het opheffen van deze energetische blokkades voel je je energieker. Je kunt oude patronen werkelijk doorbreken en hierdoor kom je dichter bij jezelf!

Ontspanning (aarde)
Je komt door een energetische behandeling in een diepe ontspanning, je ervaart weer ruimte in je lichaam en geest. In deze rust kunnen we je onbewuste ik naar voren laten komen.

Voelen (water)
Ervaar hoe bijzonder het is om te voelen en je lichaam eens te laten vertellen wat het nodig heeft. Je kunt verschillende emoties ervaren tijdens een behandeling, boosheid, verdriet, ergernissen, je eenzaam voelen…… Eigenlijk alle emoties waar jij mee bezig wilt.

Daarnaast kun je warmte, liefde, geluk, geborgenheid, dankbaarheid en licht ervaren, dit is heel bijzonder!

Wil je weten of een energetische behandeling ook iets is voor jou? Ervaren is de beste manier om dit te weten te komen….

Onze expert Nico Vlaar is Energetisch Counselor en docent. Hij is aanwezig op de Belicht je kracht bijeenkomst op 7 juli in Zutphen. Wil jij weten wat Nico voor je kan betekenen en wil je hem persoonlijk je vragen stellen? Dat kan! Je kan je inschrijven voor een speedconsult via mail@lichtwerkplaats.nl of ga naar de website voor meer informatie via: http://bit.ly/belichtjekracht

Bron: Andre Star

Interessant en Inspirerend