Blog | Ga de relatie met jezelf aan

LifeJe ontkomt er niet aan: de spirituele rollercoaster.

Meer en meer yogascholen, studio’s en opleidingen. Foto’s op Facebook, filmpjes, boeken, gevoelige kinderen, organisch voedsel en kleding, raw food, hormoonfactors, zandlopers en biologisch verantwoord eten, vegan food. We doen er allemaal aan mee en voelen ons fantastisch ;-)

We zien, horen, voelen en nemen waar wat er om ons heen gebeurt. Mensen willen wel rustiger aan doen en verantwoordelijker leven, maar weten vaak niet hoe. Waar moet je zijn voor antwoorden en naar wie luister je?? Er is zoveel!

We zijn zo gewend geraakt om dingen buiten onszelf te zoeken, een relatie die ons lief moet hebben en ons moet aanvullen, een perfect huis, lichaam, werk en sociaal zijn. Je hoort niet anders dan gepieker, ontevredenheid en automatische piloot levens. Vind je het gek, als er geen verbinding is met je eigen lichaam, je eigen taal en je eigen signalen, dat je hoofd overloopt met gedachtes? Ding dong…iemand wil aandacht…!

Het is tijd…om wakker te worden en te voelen. Het is tijd om een relatie met jezelf aan te gaan en jezelf lief te hebben tot in de kern. Om je verbinding met je eigen kern, kracht en bron te maken. Om te voelen wie je bent, hoe mooi, krachtig, schijnend en inspirerend jij kan zijn, wanneer je gewoon jezelf bent. Je hebt niemand nodig om te vertellen wat je eigen verhaal is, maar je moet wel gaan luisteren en weten wat jij jezelf vertelt. De sleutel van spanning is ontspanning. De andere kant van angst is liefde. Van vast zitten is loslaten en van veiligheid is risico’s nemen.

Vind een gids die je steunt om dichter bij jezelf te komen en het beste van jou tot bloei te laten komen! Want… dat ben je dubbel en dwars waard…

Bron: Geïnspireerd door Maanesha

Interessant en Inspirerend