Blog | Ga op jouw innerlijke reis…

artemis-body-and-mind-reizen-2-bg-1024x614kopie‘Wie ben ik’ en ‘wat wil ik’ zijn oprechte vragen aan jezelf. Vaak begint bij zo’n vraag de bewustwording van hoe je tot nu toe hebt geleefd. Wil jij dit verder onderzoeken? 

Wil je aan de slag met het vinden van antwoorden op vragen als: hoe houd ik meer van mezelf? Hoe kan ik positiever met mijn relaties omgaan? Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen en eigenwaarde? Hoe zet ik beter mijn talenten in? Hoe krijg ik energie? Hoe krijg ik grip op mijn leven? Hoe spreek ik mijn gevoelens uit? Hoe leer ik te vertrouwen op mijn inzichten en intuïtie? Wat is mijn missie? Hoe hoe leef ik vanuit mijn hart?

Zijn dit vragen die ook wel eens door jouw hoofd spoken? Wanneer je je hier echt voor openstelt, dienen zich vanzelf antwoorden en nieuwe stappen aan. Maar hoe maak je ruimte om je hier echt voor open te stellen? Vaak blijven we vasthouden aan het oude omdat het als zo’n heerlijke vertrouwde ‘jas’ aanvoelt. Je bent je er misschien wel van bewust dat het tijd is voor een nieuwe wending, maar dat kan ook best spannend zijn. Je eigen vertrouwde omgeving kan ook als een rem werken op een nieuwe weg. Het kan heerlijk zijn om even uit die vertrouwde omgeving en dagelijkse beslommeringen te stappen om zo tot nieuwe inzichten te komen. Om een innerlijke reis te gaan maken.

Wat is er nou fijner om dat te doen in een omgeving die je ontspanning en ruimte geeft? Met een spirituele reis die gaat over jouw persoonlijke ontwikkeling geef je jezelf de kans om verder te gaan. Op inspirerende locaties in Spanje, Portugal of Nederland in een rustig landelijke omgeving. Zo onderga jij midden in de natuur jouw ontdekkingsreis in een gastvrije sfeer en de goede, vegetarische keuken. Een goede basis om bij jezelf te komen en te ontspannen!

Onze expert Diana Bergsma werkt samen met een aantal begeleiders die werken vanuit hun kennis en levenservaring. Zij hebben met dezelfde vragen gestoeid als jij en zijn dit pad ook af gegaan. Ze willen jou inspireren en motiveren je hart te openen. Alles draait om jouw verhaal, verlangens en jouw proces tijdens de workshops en/of retraites die ze speciaal voor jou organiseren.

Ben je nieuwsgierig welke reizen er allemaal aangeboden worden? Kijk verder op onze site bij expert Diana Bergsma die deze reizen mogelijk maakt en laat je inspireren! Of mail ons via mail@lichtwerkplaats.nl met je vragen.

Interessant en Inspirerend