Blog | Heb jij wel eens ervaren hoe yoga je op een diep niveau kan ontspannen?

yoga2kopieYoga betekent de harmonie bewerkstelligen tussen alles wat we onder de paren van tegenstellingen verstaan. Vanuit een objectief inzicht, gas geven en remmen.

In de yoga is het de kunst om aan te voelen wanneer je juist ergens aandacht aan dient te geven en vooral waar je beter geen aandacht aan kan geven. Hier wordt verwacht niet de opgelegde kennis te gebruiken, maar je intuïtie te herkennen en daaruit te handelen.

Behoefte aan bezinning en rust, door middel van meditaties, visualisaties, yoga en door je te begeven in de natuur? Langzaam met jezelf in contact komen en met jouw hartenwensen? Door middel van yoga en meditatie nodigen wij je uit tot ontspanning in het hier en nu. Op deze manier laat je spanning in je lichaam of drukte in je hoofd helemaal los. Dit alles in een veilige, gezellige en gastronomische sfeer midden in de natuur.

Heb jij zin in een weekend helemaal voor jezelf? Wil je er even tussenuit om je eigen behoeften te onderzoeken? Een weekend waarin lichaamsbewustzijn en beweging centraal staan. Om hiermee vervolgens vol vitaliteit en hernieuwde energie je dagelijkse leven weer in te stappen.

In het weekend van 2,3 en 4 mei is er een Yoga, meditatie en ontspanningsweekend in Lochem Gelderland.

De experts die dit weekend voor je verzorgen zijn Mieke Bolkenbaas en Raymond Bordeaux van Happy Lifestyle Centrum in Zutphen.

Ze zijn werkzaam als yogadocent en psychosociaal therapeut en verzorgen yogalessen, therapie sessies, workshops en meer. Met hun activiteiten steunen ze jou om weer krachtig en vitaal in het leven te staan: jouw happy lifestyle.

Voor meer informatie over het programma kun je altijd contact met ons opnemen door te mailen naar mail@lichtwerkplaats.nl of ga naar http://bit.ly/PrBard

Interessant en Inspirerend