** Blog | Hoe motiveer je jezelf?

duimen omhoogDoor actie te nemen krijg je vanzelf meer motivatie. Bepaal wel eerst of je het echt wilt doen. Het ideale moment is vandaag. Bepaal wat je wilt en neem de eerste stap. Beloon jezelf voor elke inspanning. Alleen vandaag telt. Maak je niet druk om de lange termijn.

Hoe krijg je meer motivatie? 
Hoe vaak denk je niet: “Ik wilde dat ik meer motivatie had. Dan zou er tenminste wat gebeuren!” Natuurlijk krijg je met meer motivatie ook meer actie en dus meer resultaat. Maar….andersom werkt het net zo goed! Door meer actie krijg je meer motivatie. Ze versterken elkaar. Je hoeft niet op meer motivatie te wachten. Creëer het gewoon zelf – vandaag nog!

Wacht niet op het ideale moment.
Wacht niet tot iemand anders langskomt om je te motiveren. Wat als die persoon nooit komt opdagen? Wacht niet op het ideale moment. Wat als dat pas over 10 jaar is? Motiveer jezelf, jij bent de enige die dat kan doen. Niets is zo motiverend als de wetenschap dat je bezig bent je doelen te verwezenlijken. Bereik je doel en voel je goed!

De toekomst is het resultaat van wat je elke dag besluit. Maak vandaag de juiste keuze. Dat is alles dat je hoeft te doen.

 

Bron: Geïnspireerd door Frank de Moei

Interessant en Inspirerend