** Blog | Hooggevoeligheid en de intentie om te geven

Geven2Als je als hooggevoelig mens niks geeft, kun je niks aantrekken in jouw leven. Zo simpel zitten de universele wetten in elkaar. Geef je als hooggevoelig mens onvoorwaardelijk dan krijg je uiteindelijk iets terug. Mits je niets terug verwacht uiteraard. Dit geven kan op hele verschillende manieren.

Als je werkt vanuit jouw hooggevoelige talent, zul je nooit hoeven te werken en tegelijkertijd overvloed aantrekken in jouw leven. Zodra je gaat werken aan jouw talent en jouw eigen hooggevoeligheid, kun je stukjes hiervan geven. Wacht niet totdat het universum duidelijkheid geeft over het totaalplaatje in jouw leven. Geven kan al veel eerder!Telkens als jij als hooggevoelig mens weer een stukje van jezelf afgepeld hebt, kun je hiervan alweer iets geven. Het voordeel hiervan is dat datgene wat jij als hooggevoelig mens doorleeft hebt er ook echt toe doet voor jou als hooggevoelige persoon. Een mooie bijkomstigheid is dat je mensen ook echt kunt helpen vanwege het feit dat jij het als hooggevoelig mens doorleefd hebt. Geloof in jezelf en jouw unieke hooggevoelige talent en geef een stukje van jezelf aan anderen! Zonder jezelf als hooggevoelig persoon te verliezen uiteraard.

Werk met intenties

Om jouw dromen als hooggevoelig persoon te kunnen realiseren dien je duidelijk met het universum te communiceren over datgene wat voor jou precies belangrijk is in dit leven. Er zijn diverse manieren waarop je als hooggevoelig mens dit kunt doen. Maak bijvoorbeeld een lijst van datgene dat je aan wil trekken in jouw leven. Kijk elke dag als je wakker wordt en voordat je gaat slapen naar deze lijst voordat je gaat mediteren. Het werkt als een soort verbinding met alles dat is.

Wil je delen over de kracht van Hooggevoelig zijn?

De Lichtwerkplaats geeft maandelijkse HSP bijeenkomsten. Heb je behoefte om gelijkgestemden te ontmoeten en leren hoe jij je klachten om kunt zetten in krachten? Kom dan naar de eerstvolgende HSP bijeenkomst op woensdag 2 juli in Zutphen. Hier kun je meer lezen en je aanmelden (tot 30 juni): bit.ly/hsp2juli

Bron: Geïnspireerd door Bas van Vugt

Interessant en Inspirerend