Blog | Kom thuis bij jezelf

NatureLijkt het je niet heerlijk als je hart regelmatig een sprongetje maakt, in beroering door een mooie ontmoeting of door iets wat je ziet of hoort?

Als er zo maar onverwachts een moment is waarbij alles even helemaal klopt? Je opeens kunt voelen dat jij of de ander niet goed of fout is, hooguit anders?

Stel je voor dat je tijd kunt nemen voor die dingen die nu belangrijk zijn in jouw leven. In verbinding met je achtergrond, je missie en de mensen om je heen. Vrij van oude patronen die onbewust of bewust een rol spelen. In deze week leer je de verbinding (opnieuw) aan te gaan met je lijf en je achtergrond. Zodat jouw essentie als energie weer meer door je leven kan stromen.

Het resultaat? Je wordt vitaler en creatiever. Lichter en wijzer. Je focus wordt duidelijker. Met andere woorden: je komt meer in balans. En dat merk je!

Ook jij kunt weer thuiskomen bij jezelf, voelen wat er werkelijk bij je leeft en wie je in de kern bent. Je staat weer opgeladen in je eigen leven, met een krachtige ervaring die je leven rijker maakt en richting geeft.

Onze expert Irene Langeveld helpt je te verbinden met wie je werkelijk bent: met de balans, liefde en innerlijke wijsheid die van nature al in jou aanwezig is. Vervolgens helpt ze je om dit te integreren in je dagelijks leven.

Op zondag 13 april geeft Irene de workshop “ Thuiskomen in jezelf ” in het mooie Utrecht. Wil je ook ervaren hoe het is om meer vanuit jezelf te leven? Schrijf je in door een email te sturen naar mail@lichtwerkplaats.nl onder vermelding van Workshop Thuiskomen In Jezelf.

Interessant en Inspirerend