Blog | Last van stressklachten? Emotional Freedom Technique helpt!

kloppunten-eft1Er zijn vele verschillende methodes om stressklachten op te bestrijden of op te lossen, maar heeft het jou genoeg geholpen je klachten te verhelpen?

Wel eens gehoord van EFT? Dit is wellicht DE manier voor jou die werkt! Met deze techniek kunnen emotionele trauma’s en lichamelijke stressklachten snel worden opgelost.
Denk bijvoorbeeld aan hoofdpijn, keelpijn, stijve nek, beperkte ademhalingscapaciteit, lage rugpijn (als diagnose bij een arts niets heeft opgeleverd), behoefte om te roken, blijvende boosheid, verdriet, schuldgevoelens, angsten.

Wil jij meer weten over deze bijzondere techniek? Kom dan op zaterdag 31 mei naar de EFT demo lezing in Zutphen.

 

Acutapturist - Martin de Witte
Martin de Witte

Expert Martin de Witte verzorgt demonstratie-lezingen over deze bijzondere techniek. Martin heeft een EFT-praktijk in Lochem en geeft ook behandelingen in Zutphen.

Je krijgt op deze dag inzichten in de samenwerking tussen lichaam en geest, vooral door te kijken naar de verschillende demo’s of zelf een behandeling te ervaren. Vrijwilligers uit het publiek wordt gevraagd zich te laten behandelen voor een kleine lichamelijke of emotionele klacht; klachten die in de regel tijdens de demo snel verdwijnen.

Lees hier meer en schrijf je in in via mail@lichtwerkplaats.nl

Interessant en Inspirerend