** Blog | Mentale energie, wat is dat eigenlijk?

lwp_bjk7 juli_powerofukopieMentale energie betekent dat je de controle hebt over je gedachten en emoties. Wanneer je deze controle hebt, betekent dit, dat je eigenlijk de controle hebt over jezelf. Het klinkt geweldig, de controle hebben over jezelf. Geen twijfels, geen negatieve gedachten. Hoe bereik je dit?

Bij Mentale energie is visualisatie belangrijk. Wanneer je visualiseert dat je gaat falen, hoef je niet verrast te zijn dat je daadwerkelijk faalt. Ben je je aan het voorbereiden op een presentatie? Laat je gedachten dan niet leiden door angst. Strenge blikken waar je een rood hoofd van krijgt, vragen die je niet kan beantwoorden. Nee, denk aan hoe jij daar staat. Jij vertelt een interessant verhaal en iedere luisteraar hangt aan je lippen. Aan het einde van je presentatie neem je een daverend applaus in ontvangst.

Blijf altijd in het hier en nu. Richt je op je doel en schakel andere gedachten en emoties uit. Denk niet aan ervaringen uit het verleden en niet aan gevolgen voor de toekomst. Je blijft in het hier en nu. Beleef het moment met al je zintuigen!

Klinkt bovenstaande je lastig in de oren? Bedenk dan, dat alle begin moeilijk is. Je zal goed moeten oefenen, maar het resultaat is het waard. Je zult bewuster kunnen kiezen, gelukkiger zijn omdat je de dingen doet die je wilt doen met een goed resultaat en je volgt je hart omdat je aanpakt wat je wilt. Mentale energie, iedereen heeft het in zich, maak er gebruik van!

  • Ben je toe aan nieuwe inzichten?
  • Bijvoorbeeld hoe je beter om kunt gaan met stress of leren omgaan met je energie? B
  • en je benieuwd naar een bepaalde therapie maar vind je de stap nog te groot?
  • Wil je graag met plezier op een laagdrempelige manier antwoord krijgen op prangende vragen?
  • Jezelf verder ontwikkelen en vooral: je kracht nog meer belichten?

Ontwikkel jezelf, krijg inzichten en maak kennis met het nieuwe: voor het belichten van jouw kracht tijdens de Belicht-je-kracht bijeenkomst. Je bent van harte welkom.

Deze bijeenkomst word gegeven op maandag 7 juli in Zutphen. Daar kan je meedoen aan een mini-workshop en speeddaten met experts die zijn aangesloten bij de Lichtwerkplaats. Wil je meer informatie? Lees dan hier verder http://bit.ly/belichtjekracht

Bron: Geïnspireerd door Thuis trainen

Interessant en Inspirerend