** Blog | Onderbewuste programmering

psychkWe hebben allemaal een bepaald beeld van hoe het leven er uit zou moeten zien. Het komt echter regelmatig voor dat er een kloof zit tussen datgene wat je wilt en datgene wat je hebt of ervaart. Door deze disbalans kan er stress ontstaan. Ontdek wat er tussen jou en je wensen in staat en maak de weg vrij om te zijn wie jij wilt en om te bereiken wat je wilt. Zo creëer je meer ontspanning in je leven.

Je onderbewuste geest zou je kunnen vergelijken met een tape. Alles wat je leert en ervaart gedurende je leven wordt er opgeslagen. Op indrukken vanuit de omgeving reageert het onderbewuste automatisch zoals het gereageerd heeft in eerdere ervaringen, ‘als een druk op de knop’. Ons leven weerspiegelt wat we geloven. Het laat zien wat voor overtuigingen we hebben over onszelf en over de wereld waarin we leven. Deze overtuiging kan je niet alleen belemmeren in wie je bent, maar ook in wie je wil zijn.

Met de PSYCH-K techniek kunnen alle belemmerende overtuigingen veranderen in ondersteunende. In een speciaal proces voert je eigen onderbewuste geest de gewenste innerlijke verandering door. Psych-K zag rond 1988 het levenslicht dankzij de Amerikaanse psychotherapeut Rob Williams, die botste op de correlatie tussen bewustzijn en onderbewustzijn. Hij stelde zich de vraag hoe hij medewerking van dat onderbewustzijn kon krijgen om veranderingen die hij via psychotherapie ervoer, blijvend te maken.

Onder water – onder je bewustzijn – bevindt zich een veel groter domein dat aangesproken moet worden. Daar heeft een verandering veel meer effect.’ Aldus Rob Williams. Je hoger- en onderbewustzijn laten echter niet toe dat je gelijk wat verandert en gelijk welke nieuwe ‘software’ in je hoofd installeert. ‘Slechte’ overtuigingen zullen geweerd worden. Dat wordt gecheckt via een spiertest, de K van kinesiologie in Psych-K.

Ervaar je stress in je prive of in je werkende leven? Heb je het idee dat je richting een burn-out gaat? Leer zelf hoe je het tijd kunt keren. PSYCH-K wordt geleid door jouw innerlijke wijsheid en komt vanuit een totaal andere benadering dan welke therapie of healingmethode ook. Je hebt zelf alle wijsheid en kracht in huis. Niemand hoeft jou te helen, te genezen of te weten wat goed is voor jou. Met het PSYCH-K proces ben je in staat elke uitdaging in je leven te hanteren en zo meer ontspanning in je leven te introduceren.

Wil jij ook ontdekken wat er tussen jou en je wensen in staat? Wil je af van een overdosis stress? Of heb je te maken met een burn-out? Je bent welkom om te leren wat Psych-K voor jou kan doen. Kom 20 september naar de Workshop “Ervaar hoe je je eigen stress oproept en vooral ook hoe je je eigen ontspanning kunt creëren” door Stefan en Monika van Zinzicht tijdens de themadag Stress en burn-out, hoe blijf je ontspannen?

Themadag20sept_LichtwerkplaatsEr zijn tal van workshops, lezingen en speedconsulten met experts die hun wijsheden graag met je delen! De bijdrage voor een kaartje is maar 20,00, inclusief koffie, thee en naar hartenlust kun je de hele dag overal aan deelnemen.

Meld je uiterlijk 18 september aan op: Themadag20sept_ontstress

 

 

Neem gezellig iemand mee voor een mooie dag. Deze Themadag leent zich trouwens ook uitstekend om er een weekendje weg van te maken in het mooie oude Zutphen. Kom je ook?

Bron: Lichtwerkplaats

 

Interessant en Inspirerend