Blog | Retraite Yoga en jouw reis als Heldin

heldinAls vrouw ben je deels gevormd door de rollen die je ouders in je leven hadden. Welke rol zij ook speelden en hoe jullie band ook was, en is, als vrouw ben je hierdoor soms delen van jezelf kwijt geraakt. Wanneer deze je vrouw-zijn in de weg staat, leer ze te helen en ze weer deel van je te laten zijn.

Heb jij bij voorbeeld een moeder gehad die niet knuffelde, dan heb je vaak niet geleerd zelf lijfelijk te zijn. Of door de dominantie van je vader sta je er nauwelijks bij stil dat jouw ideeën en gevoelens waardevol zijn. Je vader was afwezig of je moeder was altijd druk in de zaak. Door deze rollen heb jij geleerd je aan te passen. En verloor je delen van je authenticiteit.

Onze expert Diana Bergsma geeft van 30 juni tot 4 juli een vrouwen retraite en geeft jou de kans om je binnenwereld te gaan verkennen en de heldin in je zelf vinden. De begeleiding van Diana is door haar schat aan ervaring altijd liefdevol, creatief en begripvol. ‘ ‘De weg van de heldin’ is een zoektocht voor vrouwen om de diepe wond van hun vrouwelijke aard te helen. Deze wond is een gevolg van de afwijzing van het vrouwelijke in jezelf.

De weg van de heldin is een zoektocht voor vrouwen die weer vanuit hun eigen
authenticiteit willen leven, in vrede met hun vader en moeder. De retraite is voor elke vrouw toegankelijk.

Wil je meer weten over de Spirituele Coaching (vrouwen)Retraite: Yoga en jouw reis als Heldin? Lees verder over deze bijzondere retraite in het mooie Heerde en schrijf je in als je deze retraite kado wilt doen aan jezelf: bit.ly/jereisalsheldin

Voor meer informatie kan je ook mailen naar mail@lichtwerkplaats.nl

 

Bron: Geïnspireerd door Onkruid en Lichtwerkplaats

Interessant en Inspirerend