Blog | Stress-reductie die werkt. Zin of onzin?

romy-quintkopieIn de huidige stressvolle maatschappij iets vinden dat je helpt om stress te verlichten en de impact die het op jouw lichaam heeft te beperken, is als het vinden van goud!
Wat helpt jou om te ont-stressen?

Minder stress kun je zelf regelen door inzicht en aantal zaken anders aan te pakken. Bijvoorbeeld:

  • Herkennen van de negatieve invloed die stress heeft op je lichaam en geest. Om deze negatieve invloed daarna ook los te kunnen laten.
  • Inzicht krijgen in de relatie tussen emotie en stress, je lichaam / geestverhouding
  • De gezondheid van je zenuwstelsel verbeteren en daardoor meer energie krijgen
  • Leren hoe je stress kunt transformeren, altijd en overal
  • Helderheid in je denken scheppen en je vaardigheden om problemen op te lossen vergroten

Meestal weet je van nature heel goed wat voor jou werkt om te ont-stressen. Het is helaas ook vaak zo dat we daar simpelweg niet de tijd voor nemen en daardoor in een cirkeltje vast blijven zitten. Dat levert natuurlijk nog meer stress op.

Nieuwe inzichten en praktische tips om beter om te gaan met stress zijn voor de meeste mensen waarschijnlijk welkom. Daarom geeft Romy Quint, gedragspecialist, op maandag 12 mei een Mini-workshop Stressreductie.

Je leert dan bijvoorbeeld hoe je fysiologisch anders kan reageren op stress en hoe je je reacties op stressvolle situaties onder controle kan krijgen. Door middel van nieuwe, gezondere reacties op stress, beïnvloed je jouw lichaam en geest op positieve wijze.

Romy maakt daarbij ook gebruik van de innovatieve emWave HeartMath® technologie om je bewust(er) te maken van de verbinding tussen lichaam en geest.

Op maandag 12 mei kun je voor maar € 20,- waardevolle inzichten krijgen tijdens de Mini-workshop Eindelijk, stress-reductie die werkt! met Romy Quint. Ook zijn er nog een aantal experts aanwezig waar je terecht kunt met je vragen.

Het aantal kaartjes is beperkt, dus wil je ont-stressen? Schrijf je dan in via deze pagina: http://bit.ly/1koggFt

Interessant en Inspirerend