Blog | Tijd voor een relatie boost?

liefdes 2Wanneer je twijfelt over je relatie, gaat het wikken en wegen heen en weer. Het ene moment ben je er vast van overtuigd dat je beter kunt stoppen met de relatie, maar het andere moment ben je gelukkig met je partner en wil je hem of haar niet kwijt.

Ben je benieuwd of je relatie zijn beloop heeft gehad? Heb je het gevoel je pas weer open te kunnen stellen voor je partner als hij of zij zou veranderen? Voel je je bekritiseerd, onbegrepen en niet gewaardeerd? We willen allemaal een liefdevolle relatie maar ondanks de vaak veelbelovende start, zorgen communicatieproblemen, veronderstellingen en projecties van verwachtingen soms dat de oorspronkelijke vonk plaats maakt voor weerstand en emoties.

Wil je je relatie nieuw leven inblazen en terug brengen naar de plek waar je blij bent dat je er onderdeel van uitmaakt, waar je je gewaardeerd voelt en je ook je partner weer waardeert? Als je ja antwoordt op één van de onderstaande vragen dan kan het tijd zijn om actie te ondernemen en de spanning en emoties die je relatie blokkeren weg te nemen.

Wil jij onderzoeken wat de waarde van je relatie is?

‘De Transformatie Ervaring’ is een krachtige programma dat is ontworpen om je te helpen jezelf en je partner te begrijpen, en hoe je dat inzicht kan gebruiken om de communicatie en intimiteit op te bouwen in je meest bijzondere relaties. Je leert over menselijk gedrag, over de mechanismen van waarnemen en emoties, en hoe je elke uitdaging, probleem of emotie die de dankbaarheid in je relatie, in je leven en in je ervaringen in de weg staat, op kan lossen.

‘De Transformatie Ervaring’ zit boordevol waardevolle informatie om je te tonen hoe je van een crisis een kans maakt, en geeft je belangrijke principes en tools om gevoelens van wrok, oordeel, woede en onrealistische verwachtingen die je relatie in de weg zouden kunnen staan, op te lossen.

Wil je meer weten over deze bijzondere workshop? Lees dan hier verder.

Gun jezelf deze unieke ervaring. Je bent het dubbel en dwars waard!

Interessant en Inspirerend