** Blog | Tips om je integriteit te laten groeien

lwp_bjk28april_powerofuMensen die integer zijn, worden door iedereen op handen gedragen. Hoe meer integer je bent, hoe meer je gewaardeerd wordt door anderen. Hoe meer je jouw persoonlijke integriteit leeft, des te meer integriteit je terugkrijgt van anderen.

Integriteit werkt als een boemerang. Redelijk zijn, is ook integer zijn, in de zin van: ‘Gebruik je rede, je verstand om tot objectieve antwoorden te komen over jezelf‘.

Hoe vergroot je je integriteit? Ook dit hangt volledig af van jezelf. Actie = Reactie. Dit geldt ook voor integriteit.

4 Tips:

  • Doe je best zo goed als mogelijk in al wat je onderneemt.
  • Wees niet bevreesd om meer te doen dan dat van je gevraagd wordt.
  • Gebruik je talenten.
  • Ontdek wat jouw persoonlijke krachten zijn.

Wat zijn je talenten, wat zijn je mogelijkheden, hoeveel tijd besteed je eraan, heb je genoeg wilskracht en volharding om je doel te bereiken. (Indien je dit moeilijk vindt, vraag raad aan mensen die je goed kennen en eerlijk zijn in hun mening).

Gelukkig zijn word je door integer te zijn. Door de wereld een betere plaats te maken, rondom je, in je directe omgeving. Doordat je je doelen leert kennen. Doordat je je talenten leert ontdekken en koers kunt geven aan je leven. Door levensvreugde te halen uit het werk dat je dagelijks doet. Spreekwoordelijk: ‘Wie goed doet, goed ontmoet!’ …

Op zoek naar meer echtheid, geluk en verbinding in je leven? Voel je dat je kwaliteiten niet voldoende naar buiten komen? Ervaar je te veel stress? Wil je je eigen drijfveren en die van anderen beter leren kennen? Wil je meer voldoening en meer bereiken door op een lichte, speelse manier om te gaan met jezelf en anderen? Meer integer te zijn? Dat kan!

Kom naar de Belicht-je-kracht bijeenkomst van de Lichtwerkplaats op 8 september. Ervaar, leer en ga zelf aan de slag tijdens de Mini-workshop Tenen Lezen en ga tijdens de Speedconsulten in gesprek met tal van experts. Ze zullen je stuk voor stuk op weg helpen om meer vanuit jouw waarheid te leven!

Meld je aan en lees meer via deze link: http://bit.ly/belichtjekracht8september

Kom je met z’n tweetjes? Dan krijg je samen niet alleen een gegarandeerd waardevolle avond maar ook nog eens korting.

Bron: Geïnspireerd door Chantal van Mental coaching

Interessant en Inspirerend