** Blog | Van wandelen je intentie maken

annemiek-van-der-veldenkopieWandelingen zijn als reizen; je bent onderweg en je kijkt om je heen. Je hoort geluiden en je snuift de geur op. Welke nieuwe dingen zijn er te ontdekken, hoe kijk je? Wat merk je op en waar loop je aan voorbij?

Het is heel verfrissend om nieuwe manieren van beleven te ervaren. Elke wandeling wordt gevormd door de mede wandelaars en kennismaken bestaat uit twee woorden; kennis maken. Alles is wat het is in energie en intentie!

Leer met andere ogen te kijken naar dat wat ons omringt. Door verschillende oefeningen kan je voelen hoe verschillend beleving kan zijn. Energie en intentie datgene is wat betekenis geeft aan alles wat we doen. Die beleving kan je alleen buiten in de natuur overbrengen. Laat je verrassen en volg je neus!

Lichtwerkplaats expert Annemiek van der Velden is wandelcoach. Zij heeft zelf diverse grote veranderingen meegemaakt en gemerkt hoe ondersteunend het is als er iemand even met je meeloopt. Annemiek werkt doelgericht met ruimte voor een wandeling op zijpaden; is intuïtief, creatief, prikkelend en respectvol.

Wil je Annemiek ontmoeten? En heb je vragen over wat zij doet en voor jou kan doen? Kom dan naar de Belicht je kracht bijeenkomst op maandag 7 juli in Zutphen. Hier kan je een speeddate met haar boeken om al je vragen te stellen. Via deze link kan je je aanmelden: bit.ly/belichtjekracht

Laat je ook inspireren door Nico Vlaar en Romy Quint en wat zij allemaal voor je kunnen betekenen. Ze hebben allemaal hun eigen expertise en willen jouw graag helpen al je vragen te beantwoorden. Mis deze kans niet! Enjoy!

Bron: Geïnspireerd door ontmoet je natuur

Interessant en Inspirerend