** Blog | Vanuit innerlijk bewustzijn, energiek in het leven staan

energetischereinigingkopieIn deze tijd waarin de huidige maatschappij veel van ons vraagt, lijken steeds meer mensen vast te lopen. Gelukkig wordt men zich geleidelijk aan meer bewust van het feit dat oude patronen niet meer blijken te werken en bij velen komen vragen naar boven. Hoe kan ik mijn leven meer zin geven? Hoe kan ik het anders doen? Hoe kan ik mezelf in de dagelijkse hectiek staande houden?

Er zijn verschillende manieren om van je oude patronen bewust te worden, deze los te laten of te transformeren, om uiteindelijk een nieuwe weg in te slaan vanuit innerlijke bewustzijn en wijsheid waardoor een blijvend fundament kan worden opgebouwd.

Naast ons fysieke lichaam bestaan wij ook uit een energetisch lichaam. Dit energetische lichaam bevat o.a. chakra’s, de aura en meridianen. Alles is gericht op bewustwording, reinigen en gezond maken van ons fysieke en energetische lichaam.

De toestand van ons energetisch lichaam bepaalt onze fysieke gezondheid en emoties, hoe we ons voelen en hoe we in het leven staan. Het is dus van belang ervoor te zorgen dat dit energetische lichaam in balans is en goed en zuiver, op de juiste trilling, resoneert. Wanneer je energetisch lichaam goed functioneert zal je fysieke lichaam ook gezond zijn.

Een wekelijks energetische reiniging zorgt ervoor dat je sterker zult ervaren dat er meer ruimte en innerlijke rust komt voor je. Je staat hierdoor bewuster in verbinding met jezelf. Dat heeft als positief gevolg dat je sneller zult aanvoelen wat wel of niet prettig voor je is en je keuzes maakt die passender zijn. Stress bouw je hierdoor minder snel op.

Meer vitaliteit?

Doe mee aan de “De Schone Energie: persoonlijke APK” sessie op maandagen en bestaat uit 5 persoonlijke energetische reinigingen op afstand per maand.

Wil je meer hierover weten? Lees dan verder via deze link: www.bit.ly/schoneenergie

Themadag20sept_Lichtwerkplaats

Bron: www.innergiek.nl

 

Interessant en Inspirerend