Blog | Waar kies je voor?

spechtholKijk, een boom, met daarin een natuurlijke opening en vlak daarnaast een prachtig rond gat, gemaakt door een specht.
Wat roept dit beeld bij je op? Welke associaties heb jij, ik hoor het graag, en wil je de mijne lezen, klik dan op de leesmeer button, dan krijg je er ook nog een tweede foto bij…..laat je verrassen!

Als ik deze boom zie, met dat prachtige hol van de specht dan denk ik “Wat een werk, terwijl er vlak daarnaast een natuurlijke holte is”. Die specht heeft veel tijd en energie geïnvesteerd om voor zichzelf het perfecte huis te maken.

De natuurlijke holte zal te groot zijn geweest, te onveilig. De specht wil het beste voor zichzelf en zijn jongen, geen moeite is hem te groot.

Wanneer neem jij genoegen met een oplossing die voor handen is, makkelijk, je hoeft er niets meer aan te doen…maar het is niet helemaal maatwerk…gaat dat wringen?

En wat heb je nodig om niet te kiezen voor de oplossing die er al is, maar verder te kijken naar een oplossing die precies past bij waar jij naar op zoek bent, die jou op het lijf is geschreven.

Dat kost misschien tijd en energie, maar dan is het wel jouw eigen maatwerk. En die oplossing die voor handen was, maar niet echt bij jou paste, die past weer wel bij een ander, kijk maar:

spreeuwWil je de natuur in? Op 17 mei wordt de Nationale Wandelcoachdag georganiseerd. Een bijzonder initiatief waar je gratis kunt ervaren wat wandelcoaching voor jou kan doen. Onze expert Annemiek van der Velden is met haar Gouden Wandeling ook van de partij op het terras van De Keuken van Hackfort. Je bent welkom tussen 10.00 en 15.30 uur.

Je kunt vragen stellen, een individuele wandeling maken en om 13.30 uur is er een wandelworkshop van een klein uur. Deze workshop heeft als onderwerp “keuzes maken”.

We wandelen rondom het kasteel Hackfort bij Vorden.

Lokatie

Keuken van Hackfort, Baakseweg 6 7251RH Vorden. Je bent welkom op 17 mei 2014 tussen 10.00 en 15.30 uur, de workshop start om 13.30 uur.

Meedoen?

Deelname aan deze dag en workshop is gratis, wel graag van te voren aanmelden via 06 – 11 12 53 17 of info@goudenwandeling.nl

Kun je niet op 17 mei? Kom dan op maandag 12 mei!

Je kunt op maandag 12 mei ook bij Annemiek terecht met je vragen of gewoon als je nieuwsgierig bent naar Wandelcoaching. Ze is aanwezig tijdens de Belicht-je-kracht bijeenkomst op maandag 12 mei a.s.

Een unieke kans om bij haar een speedconsult te ervaren voor een zeer gereduceerd tarief van € 20,00!

Wil je daar bij zijn? Meld je dan via deze pagina aan: http://bit.ly/1koggFt Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt.

Interessant en Inspirerend