Blog | Waarom we vasthouden aan gepieker, stress en alles wat onze levensvreugde vermindert?

Loslaten betreft datgene wat op dit moment niet meer past en wat je belemmert om verder te groeien en nieuwe, gezonde en positieve ervaringen op te doen.

loslatenEr zijn technieken over het spirituele proces van loslaten. Allereerst moet je stilstaan bij hoe we loslaten kunnen interpreteren, welke rol gedachten, emotionele pijn en het pijnlichaam hierin spelen, hoe we het pijnlichaam in stand houden, totdat we besluiten “DAT WIL IK NIET MEER”. Tot slot wat de stappen zijn in het proces van loslaten en wat het voor jou kan betekenen.

Om deze vraag te beantwoorden, kunnen we onszelf afvragen, waarom we blijven vasthouden aan gepieker, stagnatie, stress en alles wat onze levensvreugde vermindert? Misschien is het de angst om de onderliggende patronen onder ogen te zien? Misschien is het de angst voor verandering? We durven het nog niet aan en we vertellen onszelf dat het nog niet nodig is. We vertellen onszelf dat anderen de oorzaak zijn van ons gepieker en negatieve gedachten stroom. We blijven op de oude voet doorgaan en houden vast aan het bekende. Het lijkt echter wel of je leven, je relaties of je werk steeds meer uit balans raken en jij steeds minder gelukkig en vermoeider raakt. Tot je op een gegeven moment je buik er zo vol van hebt, dat je besluit DIT WIL IK DUS NIET!!!

Emotional Freedom Techniques ) EFT’ kan dan een oplossing voor jou zijn.

Onze expert Martin de Witte geeft op 17 maart in Zutphen een Demo lezing over deze bijzondere techniek. Loop jij aan tegen klachten zoals stress en onverwerkte trauma´s, dan is het misschien tijd om deze techniek eens uit te proberen. Velen zijn je voorgegaan met echt bijzondere resultaten.

Wil je meer informatie of om je op te geven?  Mail dan naar mail@lichtwerkplaats.nl. Graag willen wij van jou weten wat het voor jou gedaan heeft.

Interessant en Inspirerend