** Blog | Wat betekent Energetisch?

energie_vrijekopieHet is nogal een ruim begrip en omvat eigenlijk alles wat met energie (levensenergie) te maken heeft. Alles is opgebouwd uit energie met verschillende trilling niveaus. Sommige niveaus zijn zo langzaam of snel dat wij mensen ze niet bewust kunnen registreren.

Wel kunnen dit wel leren, we moeten ons dan afstemmen op de niveaus die we willen. Ieder mens kan leren er mee om te gaan. Het is dus geen gave die alleen maar is toebedeeld aan specifieke mensen. Denk maar eens aan het wrijven over een pijnlijke plek, of als een kind naar mama komt als hij gevallen is zij geeft er een kusje op en de pijn is weg. We herstellen hier de energie bij ons zelf of de persoon in kwestie. Wel is het zo dat de ene persoon het sneller oppikt dan de andere. Dit heeft meer te maken met wat we hebben mee gemaakt en hebben afgeleerd.

Als we ons zelf hierin trainen en onze energie leren afstemmen en durven te laten vloeien, dan kunnen we eigenlijk alles doen wat we willen. Of je er nu tegenover zit of aan de andere kant van de wereld, maakt niet meer uit. Energie is vrij van tijd en ruimte. Het is zeker in het begin een raar idee dat als we, hier iets uitspreken en de energie bundelen door middel van een voorwerp er op een heel andere plaats wat in werking word gezet. Misschien heb je het ook wel eens gehad dat als je thuis aan iemand denkt, en het persoon binnen een paar minuten belt. Of wanneer je sterk aan een persoon denkt het lijkt als of hij/zij tegenover je zit.

Zo werkt het ook met gezondheid. Het zal lang niet altijd zo zijn dat iemand aan wie je denkt gelijk uit zijn bed springt en gezond is. Vaak zal het zijn dat er iets in gang gezet wordt waardoor hij of zij gezond kan worden. Helaas kunnen door slechte gedachte ook verkeerde dingen in gang gezet worden dus wees voorzichtig als je het wil uit proberen en bedenk eerst wat je wil en wat het gevolg van je gedachte kan zijn. Vooral als je bezig ben met het richten van energie.

Ben jij bekend met deze vorm van energie? Heb jij het al op jezelf toegepast of op iemand anders? Of ben je nieuwsgierig en wil je dit zelf ook leren en beheren? Neem dan contact op mail@lichtwerkplaats.nl t.a.v Tiara Dijkhof

 

Bron: Geïnspireerd door The Ancient Path

Interessant en Inspirerend