** Blog | Wat doet energie met je lichaam?

bed of rose petalsSoms gebeurt er in je leven iets dat niet helemaal voorzien was, je wordt plotseling ziek en je bent in één keer niets meer waard.

Onderzoeken wijzen uit dat er niets te vinden is op lichamelijk of geestelijk vlak en dat alle systemen van het lichaam functioneren, althans er zijn geen afwijkingen in je lichaam te vinden. Je wordt weer naar huis gestuurd en voelt je nog steeds niet lekker en je functies lijken af te nemen.

Wat men niet kan vaststellen door middel van een normaal onderzoek in het ziekenhuis is, hoe het energetisch met iemand gaat. Hoe zit het met de energiehuishouding? Een energietherapeut of een mysticus kan dat wel vaststellen. Zij kunnen vaststellen of er een probleem bestaat op dit gebied, omdat men in de energetica het energiesysteem erkent en weet hoe het werkt, dit in tegenstelling tot de normale geneeskunst die dit nog niet hebben kunnen aantonen.

Steeds meer komen er op dit gebied problemen voor. Spierpijn die uit het niets schijnt te ontstaan, gewrichtspijn, nekpijn, hoofdpijn en een enorme moeheid die je kan overvallen. Wat nu wanneer iemands energiesysteem niet meer goed verloopt en men dat niet kan aantonen in het ziekenhuis, waar moet je dan naar toe?

Mensen die regelmatig een yogales volgen, geven vaak aan veel meer energie te hebben. Yoga zorgt voor een complete detox. Yoga werkt reinigend op het lichaam en op je energiesysteem. Het beoefenen van yoga is al het ware een genezingsproces.

Wil je jezelf even verwennen en op adem komen met yoga?

De Lichtwerkplaats biedt een Yoga Inspiratie zomerweekend aan op 15,16 en 17 augustus 2014 georganiseerd door Happy Lifestyle Centrum. Onder begeleiding van de onze experts bij het Happy Lifestyle Cetnrum kun jij je binnenwereld verkennen en daardoor de verbinding met jezelf volledig vernieuwen. Meer lezen? bit.ly/yogazomerweekend

Gun je jezelf dit zomerweekend en wil je meer informatie? Mail ons dan even: mail@lichtwerkplaats.nl

Bron: Geïnspireerd door Mysticus en diverse bronnen

Interessant en Inspirerend