** Blog | Wat je zelf kunt doen met tapping

Emotional Freedom Techniques, had jij daar al eens van gehoord? Het wordt ook wel ‘tapping’ genoemd. Het is een heel effectieve methode om stress, emoties, pijn, trauma’s en zelfs fysieke klachten aan te pakken. Eenvoudig zelf te leren!

Nick Ortner is een expert op het gebied van EFT en deelt in deze introductievideo hoe het werkt en hoe je dit zelf kunt toepassen.

 Wil je het ook leren?

Kom dan 20 september naar de workshop die Martin de Witte geeft en ervaar hoe jij dit zelf kunt gaan leren! Echt iedereen kan het en je hoeft geen ervaring te hebben. Martin is expert op het gebied van tapping en EFT en heeft al veel mensen van hun klachten af kunnen helpen. Wie weet gaat het jou ook lukken…

Themadag20sept_Lichtwerkplaats

Meld je aan en kom ook naar de Themadag Stress en burnout, hoe blijf je ontspannen? Met tal van workshops, lezingen en speedconsulten met experts die hun wijsheden graag met je delen! De bijdrage voor een kaartje is maar 20,00, inclusief koffie, thee en naar hartelust kun je de hele dag overal aan deelnemen.

Meld je uiterlijk 18 september aan via: www.bit.ly/themadag20sept_ontstress

Een fijne en verdiepende dag met talloze uiteenlopende workshops. Laat je bijvoorbeeld inspireren en tot rust brengen door de natuur met wandelworkshop De Gouden Wandeling of ontdek de ‘Zzzzzzz’ factor met Angela Mastwijk.


Neem gezellig iemand mee voor een mooie dag. Deze Themadag leent zich trouwens ook uitstekend om er een weekendje weg van te maken in het mooie oude Zutphen. Kom je ook?

 

 

Interessant en Inspirerend