Blog | Wil jij in verbinding zijn met jezelf?

LunaysolHeb je behoefte om tot rust te komen en in verbinding te zijn met jezelf?

Laat jij je écht raken door anderen, maar ook door je eigen blijdschap, verdriet en ervaringen? Of probeer jij je nog te verzetten tegen bepaalde gevoelens en ervaringen? Laat jij je leven bepalen door te rationele of juist te emotionele beslissingen? Wil je meer balans tussen hoofd en Hart?

Hoe je in alle rust en in een mooie, warme omgeving verbinding maakt met je eigen gevoel, zodat je meer jezelf kunt zijn in contact met anderen en de rijkdom van het leven kunt ervaren
Een open Hart is in staat tegenstellingen te erkennen en te overstijgen, eenvoudigweg door je schaduwkanten te erkennen. Dan wordt jouw open Hart de uitnodiging voor anderen om ook hun Hart te openen.

“Het is niet je taak om naar liefde te zoeken,
maar eerder om alle hindernissen tegen de liefde
die je in jezelf hebt opgebouwd
op te sporen en ongedaan te maken.”
Rumi

Wil jij op reis naar het mooie Zuid Spanje (Andalusië) om stil met aandacht naar binnen te gaan? Leren te luisteren naar je hart? Door alles te laten zijn kom in je contact met je bron, je levenskracht en je creativiteit. Deze voorjaarsretraite ondersteunt je, geeft ontspanning en energie. In deze retraite werken we vanuit stilte en via beeldvorming.

Je verblijft in het bijzondere Ayurveda Hotel Luna y Sol met mooie tuinen om te genieten, een heerlijk zwembad om af te koelen en lekkere Ayurvedische maaltijden. Luna y Sol ligt vlakbij de zee, je kunt fijne strandwandelingen maken, een duik in de zee nemen en mooie zonsondergangen zien. Wellicht daar begint het avontuur met jezelf!

Wil je meer weten over deze bijzondere Retraites of reizen? Lees hier dan verder en schrijf je in omdat je het waard bent ! Geniet ervan..

Interessant en Inspirerend