Blog | Heb jij zin in een weekend helemaal voor jezelf?

yoga21 maartBen jij toe aan een weekend van rust en bezinning maar ook van gezelligheid en creatieve bezigheden? Wil je hernieuwde energie en inspiratie opdoen, om hiermee weer je dagelijks leven in te stappen?

De Happy lifestyle weekenden zijn voor een ieder die behoefte heeft aan een moment van bezinning. Iedereen die bewust aandacht wil geven aan lichaam, ziel en geest. Een moment voor jezelf, een time-out en dat alles in een warme, veilige, gastronomische omgeving midden in de natuur!

De weekenden bestaan uit hartverwarmende yoga (ervaring niet nodig), meditatie, workshops en heerlijke maaltijden, in kleine groepen. Pure ontspanning en nieuwe frisse energie op doen. Even een weekend er tussenuit en tijd voor jezelf! Wij zorgen ervoor dat er een team voor je klaar staat om een weekend lang, heerlijk te ontspannen. Wat dacht je van rustgevende wandelingen in een prachtige en bosrijke omgeving, krachtplekken bezoeken en een keer een boek uitlezen? Nieuwe inspiratie op doen en weer helemaal opladen?

De lente kan niet mooier beginnen door mee te doen met de Yoga inspiratie weekend van 21 maart tot 23 maart.

yoga21 maart-2Is het tijd voor jezelf? Schrijf je dan nu in voor het Yoga Inspiratie voorjaarsweekend van het Happy Lifestyle Centrum door een mail te sturen naar mail@lichtwerkplaats.nl of klik hier om er alles over te lezen! Heb je er zin in? Je bent van harte welkom!

Interessant en Inspirerend