Coach | Workshopruimte Zutphen en Deventer

Wil je als professionele mensenwerker heel graag flexibel zijn met je werk- en/of workshopruimte? Werken vanuit een professionele en sfeervolle plek, waar je zonder abonnement, lange annuleringstijd, of hoge tarieven terecht kunt?

Voor veel coaches, therapeuten, trainers of anderen in het veld van puur mensenwerk, is het vaak prettig om een goede werkruimte per uur te kunnen huren. Ook voor het geven van een lezing of training vanuit een sfeervolle, centraal gelegen en betaalbare locatie.

Daarbij is het ook nog eens mogelijk om je te laten ‘ontzorgen’ en je workshop, lezing of training te laten verzorgen zodat je je volledig kunt focussen op het delen van je expertise met je deelnemers. Fijn toch?

Mogelijkheden in Deventer en Zutphen: 

Coach | Workshopruimte Zutphen en Deventer

Wanneer je niet vast wilt zitten aan een vaste ruimte, kun je bij Dock een coaching- of workshop ruimte huren per uur. Fijne en professionele ruimtes in een sfeervolle omgeving. Gemakkelijk, betaalbaar, online te reserveren en voor je cliënten op een goed bereikbare locatie.

Tarief: € 8,50 per uur

Meer informatie vind je op www.workatdock.com.

 

 

Je lezing, workshop of training in het oude stadscentrum van Zutphen

kombuis
Kombuis De Haeve, Waterstraat 5

Vanuit een prachtige plek in het centrum van Zutphen is er de mogelijkheid om je lezing, workshop of training te geven. Op 10 minuten loopafstand van het station of met parkeergelegenheden binnen 5 minuten lopen.

De ruimte is voorzien van alle gemakken met beamer, flipover, TV en mogelijkheden om je muziek af te spelen. Er is koffie en thee, alle van biologische kwaliteit, waarvan je gratis gebruik kunt maken.

Tot een paar dagen voorafgaand aan je activiteit te kosteloos annuleren wanneer nodig, online te reserveren en desgewenst met extra service als ontvangst van je deelnemers en het verzorgen van koffie en thee.

Tarief: € 12,50 per uur (tot 15 personen) inclusief koffie, thee en gebruik van audiovisuele middelen.

waterstraat-kombuis-1Wil je meteen online reserveren? Ga dan naar: www.dehaeve.nl   Geef bij de notitie even aan ‘Lichtwerkplaats’.

 

 

We ontzorgen je graag!

Via de Lichtwerkplaats gaan we zelfs zo ver voor je dat we op de locatie Zutphen je activiteit faciliteren. Zo kun jij je volledig focussen op het delen van je expertise met jouw deelnemers met volledige aandacht. Wij verzorgen je deelnemersadministratie, ontvangst, koffie en thee, naambadges en eventuele contante betalingen. Heerlijk toch?

Neem contact met ons op voor meer informatie: mail@lichtwerkplaats.nl

 

 

Interessant en Inspirerend