Energetisch coach | Danielle Botermans

DanielleBotermans

Danielle Botermans is energetisch coach voor persoonlijke- en organisatieontwikkeling. Met haar praktische benadering in combinatie met coaching geeft ze ondersteuning om blokkades inzichtelijk te maken zodat verandering en groei weer mogelijk is.

Haar motto is: “Groei in balans” 

Loop je rond met persoonlijke vragen als:

 • Zit ik nog wel op de juiste plek?
 • Hoe vind ik een goede balans tussen werk/privé?
 • Ik loop voortdurend tegen dezelfde zaken aan; hoe kom ik hier doorheen?

Of loop je in je onderneming tegen grenzen als:

 • Ik zou wel een volgende stap willen zetten, maar hoe krijg ik mijn organisatie mee?
 • Waar vind ik telkens de juiste expertise die me even verder kan helpen op ons pad?
 • Het lijkt wel of ik de grip op de organisatie kwijt ben en de organisatie mij in de greep houdt; hoe buig ik dat om?

Of welke andere vragen ook; ik wil je graag op weg helpen. Tijdens de consulten krijg je inzicht in blokkades die je tegenhouden in je groei en helpen stukje bij beetje zaken op te lossen die je niet meer nodig hebt. Hierdoor ontstaat ruimte.

Danielle: “In mijn werk binnen HR en veranderprocessen heb ik gemerkt dat blokkades en ladingen kunnen zorgen dat een organisatie vastloopt en veranderingen of groei in de weg kunnen staan. Vaak is hier praktische specifieke expertise nodig in combinatie met bedrijfscoaching waarmee de weg vrij gemaakt wordt voor volgende stappen. In een combinatie van praktisch de handen uit de mouwen steken en tegelijkertijd blokkades opruimen wil ik je graag hierin verder op weg helpen.”

Werkwijze

Persoonlijke ontwikkeling

De meesten onder ons dragen overtuigingen, gedachten, patronen en/of zienswijzen met zich, die ons belemmeren om volledig in vrijheid in onze eigen kracht te staan. Deze energetische lading kan zichtbaar worden gemaakt, wat bewustwording en het begin van heling brengt.

Een energetische healing kan dit proces nog verder helpen. Hierbij heb jij altijd de regie in handen. Na een ontmoeting heb je meer inzicht in blokkades op dit moment, wat je kunt doen om deze op te lossen en energetisch meer in balans te komen. Het effect van een healing ervaart iedereen op elk moment anders. Vaak is een diep gevoel van ontspanning en meer balans voelbaar. Het is ook mogelijk dat de effecten doorwerken in de dagen na de healing.

Organisatie ontwikkeling

Binnen organisaties kijken we naar praktische zaken die voortgang tegenhouden, zoals het ontbreken van bepaalde expertise of mankracht. Ook kijken we naar blokkades die zijn ingegeven door personen en overtuigingen. Dit betekent dat enerzijds praktisch zaken aangepakt worden waarbij specialisten worden ingezet die ervoor zorgen dat je hulp krijgt op de stukken waar je zelf geen kennis van hebt.

Meestal kan dit mogelijk gemaakt worden zonder extra kosten. Anderzijds kan een stuk persoonlijke coaching helder maken waar blokkades binnen jezelf en je organisatie liggen en krijg je een hand gereikt om deze op te gaan lossen en hierin verdere groei te nemen, zowel persoonlijk als voor je bedrijf.

Mogelijkheden

 • Persoonlijke consulten
 • Bedrijfsconsulten
 • Workshops
 • Persoonlijk consult

Persoonlijke coaching

Ik vind het belangrijk dat iedereen in staat is een sessie te volgen. Daarom is er geen vaste prijs vastgesteld. Achteraf bepaal jezelf hoe waardevol het voor jou is geweest en hoe je dat wilt vertalen naar een vergoeding.

Bedrijfscoaching

Aangezien het bedrijfsleven, en daarmee ook enkele inhoudelijke experts waarmee ik samenwerk, nog niet gewend zijn volgens het principe van de waardebepaling achteraf, zal dit bij bedrijfscoaching niet in alle gevallen mogelijk zijn. Afhankelijke van de concrete vraag die er ligt zal een offerte op maat worden gemaakt, waarin persoonlijke coaching en inhoudelijke ondersteuning gecombineerd worden.

Workshop(s)

Maak je persoonlijke Schrijfmandala | In kleine groepjes van maximaal 8 personen maak je een persoonlijke schrijfmandala door in cirkels je eigen intentie of affirmatie te schrijven. De workshops worden gegeven op een locatie in Limburg, meestal in Weert. Het is ook mogelijk een workshop te verzorgen op een door u geregelde locatie.

Lees hier meer over deze workshop >>>

Tarieven

 • Persoonlijke reading/healing sessie

Ik vind het belangrijk dat iedereen in staat is een sessie te volgen. Daarom is er geen vaste prijs vastgesteld. Achteraf bepaal jezelf hoe waardevol het voor jou is geweest en hoe je dat wilt vertalen naar een vergoeding.

 • Bedrijfscoaching

Een offerte wordt op maat gemaakt, waarin persoonlijke coaching en inhoudelijke ondersteuning gecombineerd worden.

 • Workshop

Duur: meestal 4 of 6 uur, afhankelijk van het soort mandala dat wordt gemaakt. Meestal is een lunch inbegrepen. De waarde en vergoeding bepaal je zelf achteraf.

Een afspraak maken

Voor het maken van een afspraak vul je op deze pagina je persoonlijke gegevens in. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen door ons secretariaat.

Meer achtergrond van Danielle Botermans

Toen mijn kinderen mij al op zeer jonge leeftijd glashelder een spiegel voorhielden, ben ik aan de slag gegaan met mezelf en mijn intuïtie. Deze ervaring heeft een bewustzijn en licht gebracht dat ik iedereen gun. In mijn werk als energetisch coach wil ik dit graag met jou delen en je een hand reiken in blokkades en ladingen die je op dit moment in de weg staan. Voor zowel je persoonlijke- als professionele ontwikkeling.