Loopbaancoach | Esther van Eersel

Esther van Eersel | Loopbaancoach

estherNa een studie Bodem, Water Atmosfeer in Wageningen en mijn baan als meteoroloog bij Meteo Consult, heb ik me in 1999 omgeschoold tot loopbaan- en mobiliteitsadviseur bij adviesbureau Hoogendijk. Deze opleiding heb ik aangevuld met trainingen op het vlak van missie-coaching en geweldloze communicatie. Verder laat ik me graag inspireren door: yoga, lichaamswerk en intuïtieve ontwikkeling.

Als coach is verbinding voor mij een centraal woord: verbinding in onze coachingsrelatie, verbinding met jezelf en met de mensen om je heen. Mijn loopbaancoaching staat in het teken van het vinden van je missie, en het aanboren van je innerlijke kracht om deze missie ook daadwerkelijk vorm te geven in je werk en leven.

Ik krijg terug van mensen dat ik zonder oordeel aanwezig ben en met aandacht luister naar wat er in je leeft. Ik stel veel vragen om een verdieping aan te brengen tijdens de gesprekken. Mijn intuïtie en betrokkenheid vormen daarin een belangrijke basis.

Werkwijze: individuele consulten vanuit Wageningen
Mogelijkheden: Loopbaancoaching consulten en trajecten

Tarief

Het tarief bepalen we in overleg. Neem gerust contact op om te bespreken wat je wensen zijn.

Voor het maken van een afspraak vul je op deze pagina je persoonlijke gegevens in en selecteer je mij als expert. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen voor het maken van een afspraak door ons secretariaat.

sign_lwplaats_wit1.jpg