Heel jezelf met de cursus Self Healing

bannerLWp

Self Healing: het is echt mogelijk om jezelf een healing te geven. Iedereen kan het! Maar waarom zou je dit doen? Wat brengt het jou? Onderweg op ons levenspad doen we allerlei ervaringen op, de een boeiender dan de ander en de ander prettiger dan de een. Ces’t la vie! Die ervaringen, vooral die we als minder prettig opslaan, kunnen voor blokkades zorgen waardoor je energie niet meer lekker doorstroomt.

Gevolg? Klachten als burnout, spanning, hoofdpijn, rugklachten, neerslachtigheid, gebrek aan vitaliteit, vage lichamelijke klachten die blijven terugkeren. Om er maar een paar op te noemen. Ondertussen ga je misschien wel denken dat je gefixed moet worden en vergeet je dat je onder al je ervaringen, gewoon helemaal heel bent.

Je hebt de kracht om jezelf te healen… Wanneer dat gevoel van heel zijn belemmert raakt, is het tijd voor een schoonmaakbeurt. Want… Je bent het meer dan waard om je kiplekker, vitaal en happy te voelen! Er zijn oneindig veel methoden voor zo’n schoonmaakbeurt; ik houd het echter graag simpel en dichtbij jezelf, de kracht van jou. Met deze cursus Self Healing kun je je energie onderhouden, een APK zeg maar. Ook als je geen klachten hebt, is het een gezonde zaak. Deze self healing is geen heel ingewikkeld gebeuren, iedereen die zich open wil stellen kan het.

Nu jij! Het is echt de tijd om te genieten van jezelf, van jouw unieke kwaliteiten, om ermee voor de dag te komen en trots te zijn op je unieke jij! Daarom maakte ik een cursus Self Healing, eenvoudig en schriftelijk te volgen, eventueel met een aantal skype ontmoetingen of op lokatie met een kleine groep. Waar jij je prettig bij voelt!

selfhealingVind je het de hoogste tijd? Wil je je kracht pakken? Beter in je vel zitten? Dan is de cursus Self Healing zonder meer iets voor je. Schriftelijk te volgen, aangevuld met skype. Stuur een e-mail zodat je meteen aan de slag kunt met Self Healing! Dit kan naar mail@lichtwerkplaats.nl

Voor iedereen: Omdat ik het belangrijk vind mogelijkheden te bieden, is de cursus ook nog eens heel erg betaalbaar!

Speciale wensen? Samen met vriendinnen bij jou in de buurt? Iets bijzonders samen doen? Dat kan ook! We geven de workshop ook graag op lokatie. Neem contact op om je wensen en de mogelijkheden te bespreken: mail@lichtwerkplaats.nl

sign_lwplaats_wit1.jpg