Ga aan de slag

vriendinnen
Ontwikkel jezelf!

Nieuwe blogs om te lezen en geïnspireerd te raken, HSP bijeenkomsten om als gelijkgestemden samen te zijn, consultendagen met voor elk wat wils, individuele consulten om het beste van jezelf naar voren te toveren, workshops om je mee te verrijken…

Enfin, een keur aan mogelijkheden voor je om je kracht te belichten!

retraitereizen

Consulten

workhopsenzo
onlineoplocatiebijeenkomsten

 

 

 

 

 

 

…………… …….

Klik op een button en je leest over alle mogelijkheden die we je te bieden hebben! Onze experts steunen je ook graag tijdens een consult en delen heel graag hun wijsheid met jou, ze schrijven er graag over in hun blogs!

Het beste voor jou…

Onze experts helpen je graag op weg om het beste van jezelf naar voren te brengen. Alle informatie en wie deze mensen zijn, lees je hier: ‘Experts voor jou’.

Op het gebied van o.a.: Voedingadvies, Massagetherapie, Fysiotherapie (holistisch), Homeopathie, Yoga, Tai Chi, Wandelcoaching, Mental coaching, Mindfullness, NLP, Meditatie, visualisatie, Klank, Energetisch werk, Familieopstellingen, Loopbaanbegeleiding, Persoonlijke transformatie, High Sensitivity, 6e Zintuig, …

Een consult kan zowel persoonlijktelefonisch en via skype plaatsvinden. We benutten op deze manier graag optimaal de tijd naar wens. Elke expert geeft aan welke mogelijkheden er voor je zijn. Kijk rond, lees en volg je ingeving zodat we je kunnen supporten bij het belichten van je kracht!

Belicht je kracht – bijeenkomsten

Tijdens deze bijeenkomsten kun je op een leuke en laagdrempelige manier kennis maken met onze experts. Tijdens de V&A-ronde kun je met je actuele vragen terecht bij een expert van jouw keuze. Naast deze uitwisseling kun je de diepte in met een bepaald thema met de mini-workshop die gegeven wordt door een van onze experts. Zo maak je in een korte tijd kennis met het thema, waar je zeker wat aan zult hebben!

Bij elke bijeenkomst wordt een specifiek thema belicht en kun je verschillende experts ontmoeten. Je bent van harte welkom! Alleen, met een vriend/in, broer, zus, collega… Wil je er bij zijn? Vul dan hier het formulier even in.

welkekantopAfspraak maken? Stuur ons een bericht waarin je aangeeft met welke expert je graag in contact wilt komen voor bijvoorbeeld een consult, lezing of workshop. Dit kan via: mail@lichtwerkplaats.nl of onderstaand contactformulier. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie op je bericht!

Vind je het lastig om een keuze te maken? Speelt er een thema in je leven en weet je niet zo goed wat je hierbij verder kan helpen? Laat het ons weten, we adviseren je graag met scherp en helder oog voor jouw wens.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

“Er zijn je al heel wat mensen voor gegaan: we hebben mens en bedrijf van uiteenlopende aard mogen begeleiden. Het is onze passie om jouw kracht te belichten! Voor jezelf, je relatie, je werk of de zelfstandige professional. Er zijn diverse mogelijkheden waarbij we ook maatwerk bieden.”

Ga naar:

sign_lwplaats_wit1.jpg