Gezocht: gastbloggers die als mensenwerker graag hun expertise delen en willen meebouwen aan het realiseren van onze missie.

Het platform van de Lichtwerkplaats is sinds korte tijd ‘on air’, daar zijn we trots op! We willen graag groeien naar een landelijk platform met als missie: het belichten van kracht!

De komende periode verbinden we ons meer en meer met mensenwerkers aan het platform om hun expertise te delen. Door consulten, workshops en bijeenkomsten die we regelmatig organiseren.

Dit doen we voor iedereen die toe is aan zingeving, verdieping en een bewustere, pure en bezielde manier van leven. De Lichtwerkplaats is een plek om kracht te belichten. Voor hoofd en hart, voor je innerlijke en uiterlijke welzijn. Om de kracht in ieder mens te belichten, gericht op heel de mens.

Voor mensenwerkers bieden we een podium met tal van mogelijkheden en support. Daarover kun je op deze pagina verder lezen: Participeren als expert

De Lichtwerkplaats is niet zomaar een bedrijf

Ze is ontstaan uit een ideaal, een droom. Wij dromen van een wereld die weer draait om de kracht van mensen en het bundelen daarvan. Om de manier waarop we met elkaar samenleven, oprechte aandacht kunnen hebben voor elkaar. Een wereld waar de economie ten dienste staat voor mensen en niet andersom. De Lichtwerkplaats is onderdeel van de Werkplaats voor Bezieling. 

blogschrijvenBlog je jouw kracht?

Om samen verder te bouwen zoeken we geïnspireerde gastbloggers die graag mee willen bouwen en onze visie uit willen dragen. Door te schrijven en te delen. Doe je mee? We horen graag van je!

Mailen kan naar: mail@lichtwerkplaats.nl.

Interessant en Inspirerend