Herdade do Castanheiro | Portugal

_DSC4775Onze experts Rob Tol en Angela Mastwijk van Zonzekerheid nodig je graag uit op Herdade do Castanheiro in Portugal:

Tijdens een jarenlange campertrektocht door Europa kwamen we op prachtige plekken. In de Algarve (Zuid-Portugal) ontmoetten we Fernando en Fatima, lieve eigenaren van een prachtige, recent verbouwde ‘Herdade do Castanheiro’.

SPO_5155_ROB5276Al pratend over het leven ontstond een vriendschap en het plan om in de winters het landgoed te gebruiken als locatie voor onze passie: praten over de spirituele waarheid achter de menselijke ervaring.

Ontdek vrijheid in jezelf

Daarmee ontstaat voor jou de gelegenheid je eigen, unieke inzichten te krijgen. Te ontdekken dat je alle antwoorden in jezelf vindt en dat je slechts één gedachte verwijderd bent van volledige vrijheid.

SPO_4949Dompel je onder in diepe rust

Wij maken het voor jou graag mogelijk om je op deze herdade geheel te laten verzorgen tijdens een 7-daagse onderdompeling in diepe rust en coaching.

Waar beter dan op deze ‘Herdade do Castanheiro’, met zijn drie scharrelvarkens, grote moestuin, wilde natuur en privémeer kun je tot jezelf komen?Je bent van harte uitgenodigd. Hier beleef je een geheel verzorgde 7-daagse onderdompeling in diepe rust en coaching gebaseerd op de drie principes:

Mind, Consciousness and Thought (ook wel Three Principles, Innate Health of the Inside-Out Understanding genoemd).

_ROB3198Deze begrippen worden op steeds uitgebreidere schaal gedeeld met individuen en groepen over de hele wereld. Variërend van topondernemers tot gevangenen; van sporters tot probleemjongeren; van verpleegkundigen tot psychiatrische patiënten. Vaak resulterend in grote transformatie.

 

Rob geeft er ook golf-, Qi Gong en didgeridoo lessen, als je daar zin in hebt! Over Rob en Angela kun je hier verder lezen: Zonzekerheid, Rob en Angela

_DSC4853visdag met ze en david-_SPO2607-2014