Sensitherapie en Voetreflexologie | Hilda Heyman

hildaHilda Heyman is opgeleid als erkend Reflexologe, Natuurgeneeskundig- Sensi- en Bachbloesem therapeut.

  • Geeft advies over een gezonde voeding en leefstijl en werkt daardoor ook preventief
  • Voor de meeste klachten op fysiek en emotioneel gebied
  • Speciaal bij stress en burn-out klachten, hoog gevoeligheid en hormonale problematiek

Je kunt bij Hilda terecht voor begeleiding van je genezingsproces. Waarbij ze actief met je samenwerkt om tot de door jou gewenste resultaten te komen. Ook geeft ze diverse workshops en lezingen. Houd daarvoor de agenda in de gaten!

Werkwijze

Sensi-therapie – Deze manier van werken wordt met name ingezet bij klachten rond hooggevoeligheid, autisme, ADHD/ADD, burn-out en emotionele belemmeringen in het algemeen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een combinatie van de meest succesvolle onderdelen uit diverse andere technieken, met als resultaat dat er zeer doelgericht, specifiek en individueel kan worden behandeld. Bovendien kunnen de behandeltrajecten daarmee sterk verkort worden.

Voetreflexologie – Door middel van drukpunten op de voet worden organen gestimuleerd, dan wel afgeremd, zodat ze daarna optimaal kunnen functioneren en zo het lichaam weer in balans brengen voor een optimaal functioneren

Leefstijl in balans preventief advies – Het herstellen van evenwicht is belangrijk, maar ziektes voorkomen is wellicht nog belangrijker. Daarom richt ik mij vooral op preventie en met name op gebied van voorlichting over een goede leefstijl en gezonde voeding. De elementenleer speelt hierin een belangrijke rol. Je krijgt een persoonsgericht advies om nog specifiekere betekenis te geven aan dat wat voor jou welzijn brengt. Op een heel natuurlijke wijze zodat het makkelijk je dagelijkse leefpatroon in te passen is.

Advies bij hormonale veranderingen die in de verschillende levensfases een belangrijke rol spelen en tot klachten kunnen leiden. Hoe je hier op een natuurlijke manier een positieve invloed op kunt uitoefenen, maakte deel uit van mijn opleiding bij dé hormoonspecialist in Nederland.

Meer over Hilda

natuurfotoHet geven van persoonlijke aandacht en het verbinden van mensen zijn kwaliteiten die ik goed heb kunnen inzetten in de lange periode die ik heb gewerkt als leidinggevende in de commerciële dienstverlening. In de loop van de jaren voelde ik mij steeds meer aangetrokken tot een holistische levenswijze, waarin samenwerking tussen lichaam en geest leidt tot een goed evenwicht. Daarnaast werd ik mij ook steeds meer bewust van de kracht van de natuur. Het uiteindelijke gevolg was dat ik mij heb geschoold als Reflexologe, Bach-Bloesem, Natuurgeneeskundig – en Sensi-therapeut.

Omdat veranderingen in het medische veld en op voedingsgebied heel snel gaan, stel ik me voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Zo blijf ik goed toegerust voor een optimale behandeling van mijn cliënten!

Tarief

  • Het tarief voor individuele behandelingen is € 75,= per uur

Omdat ik aangesloten ben bij de beroepsvereniging BATC, worden de consulten door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed in uw aanvullend pakket. Informeert u zelf bij uw zorgverzekeraar of dit ook voor u geldt.

Een afspraak maken

Voor het maken van een afspraak met Hilda kun je een email sturen naar mail@lichtwerkplaats.nl met als onderwerp Hilda Heyman. Ook kun je onderstaand contactformulier even invullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

sign_lwplaats_wit1.jpg