Lichtwerkplaats

Ben je toe aan meer zingeving, verdieping? Een bewustere, pure en bezielde manier van leven? Vitaliteit vergroten? Klachten omzetten naar krachten, High Sensitivity en uitgaan van mogelijkheden kenmerken ons. De Lichtwerkplaats is een platform voor het belichten van je kracht.

We hebben een multidisciplinair aanbod voor je:

Consulten: Een persoonlijk consult geeft je inzicht, inspiratie, richting als je toe bent aan een nieuwe stap. Of rust, bezinning, een pas op de plaats om je innerlijke kracht weer te voelen. Juist om mee te nemen in je dagelijkse bestaan thuis en op de werkvloer.

Workshops: Workshops of cursussen over onderwerpen die je meenemen naar meer zingeving, verdieping en bezieling in je leven. Onze workshops geven je concrete tips voor het vergroten van je welzijn. 

Bijeenkomsten: De laagdrempelige Belicht-je-kracht-bijeenkomsten geven je de ruimte om op ontspannen wijze anderen te ontmoeten, een mini-workshop met een speciaal thema te volgen en onze experts ontmoeten waar je met je vragen terecht kunt. Gegarandeerd een bijeenkomst waar je kracht belicht wordt!

Naast consulten, workshops en bijeenkomsten bieden we je:

  • informatie over zingeving, bewustzijn en spiritualiteit
  • artikelen en blogs van onze experts over het vergroten van je welzijn
  • hét platform voor High Sensitives
  • zijn we er voor zowel je persoonlijke maar ook je professionele ontwikkeling

 

consult

De Lichtwerkplaats is er voor jou of je organisatie als een plek om je kracht te belichten. Voor hoofd en hart, voor je innerlijke en uiterlijke welzijn. Om de kracht in ieder mens te belichten, gericht op heel de mens. 

We hebben al veel mensen op weg kunnen helpen; ondernemers en andere professionalskidshigh sensitives en mensen van 8 tot 80 die vanuit authentieke kracht willen leven, werken, delen.

 

Meer info over genoemde mogelijkheden? Kom verder, we kijken graag met je mee. Neem vrijblijvend contact op.

 

Enkele thema’s:

Ben jij nog wie je bent? Ben je nog trouw aan jezelf? Heb je nog helder waar je naartoe wilt? Balans tussen hoofd en hart? Een moment om je weer bewust te worden van jezelf en je koers – groei voor je vitaliteit en dagelijkse functioneren

Paranormaliteiten – Ben jij paranormaal of twijfel je hierover? Is je kind paranormaal? Om leren gaan met paranormaal zijn in de dagelijkse praktijk en hoe je dit als kwaliteit kunt leren gebruiken.

Start vanuit je hart – Werken vanuit je hart, als werknemer of zelfstandige – is dat wat je het liefst zou doen? Waar loop je echt warm voor, wat zijn je kwaliteiten, wat is dat wat jou uniek maakt, in welke vorm giet je dat? Het brengt je helderheid, richting en focus om vanuit vertrouwen en kracht je weg te gaan vanuit jouw visie.

Omgaan met hooggevoeligheid – Gevoelig voor prikkels van buitenaf, zoals geluiden, fel licht en mensenmassa’s? Wordt je snel nerveus, schrik je gemakkelijk, ben je snel uit balans? Sfeergevoelig? Moeite om de dagelijkse hectiek bij te benen? Dan ben jij misschien wel een van de vele mensen die hooggevoelig (HSP) is. Je leert om te gaan met je hooggevoeligheid zodat het geen klacht maar kracht voor je is.

sign_lwplaats_wit1.jpg