Lichtwerkplaats Team

“Door kracht te bundelen maken wij het mogelijk om jouw kracht te belichten en je welzijn te vergroten.

Het team achter de Lichtwerkplaats

De Lichtwerkplaats bestaat uit een team van mensen dat samen met experts krachten bundelt om een verandering in de wereld te brengen. Door het belichten van kracht in situaties en mensen. Dat gaat niet over 1 nacht ijs, maar we hebben een begin gemaakt en zijn goed op weg. Gelukkig worden we ondersteund door ambassadeurs zodat we kunnen groeien.

We werken met een team van experts met elk een of meerdere disciplines. Zo vormen we een multidisciplinair platform om jou het beste te kunnen bieden.

Onze experts hebben ruime ervaring en werken allemaal vanuit een holistische visie: gericht op heel de mens en de wijsheid en kracht die jij in je hebt om je eigen antwoorden te vinden voor je welzijn. Op de Expert pagina lees je alles over de experts.

Je kunt er van op aan dat onze experts zich optimaal voor je inzetten om jouw kracht te belichten! Op het gebied van je persoonlijke maar ook professionele ontwikkeling. Samen kunnen we verder groeien tot een platform dat door het hele land actief is.

Ti0304_2

Mijn naam is Tiara Dijkhof. Ik ben de grondlegger van de Werkplaats voor Bezieling, waar de Lichtwerkplaats deel van uitmaakt.

De Werkplaats voor Bezieling omvat diverse projecten op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo). Dat is mijn passie, ik zet me in voor duurzaam welzijn en voor het scheppen van ruimte voor bezieling en talent.

Ik wil mensen verbinden en enthousiast maken om samen meer te bereiken; de absolute meerwaarde van de som der delen. Dat is samen winst behalen in de ruimste zin des woords.

Binnen de Lichtwerkplaats inspireer en stimuleer ik mensenwerkers om hun expertise en wijsheden te delen. Door onze krachten te bundelen ondersteunen we jou in het vergroten van je welzijn. We helpen je om jouw doelen te bereiken. Én we dragen samen ons steentje bij aan het beter zorgen voor mens en aarde.

Dat is waar ik voor sta en waar ik je graag in meeneem. Welkom!

Ons team

De Lichtwerkplaats wordt mede mogelijk gemaakt door onze mensen bij o.a. het secretariaat van de Werkplaats voor Bezieling. Wie deze mensen zijn, kun je hier lezen.

Wil je bij ons werken? 

Je kunt ons team versterken op verschillende manieren. Als vrijwilliger, herintreder met een werkervaringsplaats of ambassadeur. Wil je jezelf verrijken? Je leest er hier meer over!

Ben je enthousiast over ons initiatief ?

Natuurlijk ben je ook van harte welkom om je als expert aan te sluiten bij de Lichtwerkplaats. Of als regio-ambassadeur. Wil je hier meer over weten? Mail dan even naar: mail@lichtwerkplaats.nl

Spread the word! Dat stellen we op prijs. Bijvoorbeeld door het delen van deze link: Meedoen 

sign_lwplaats_wit1.jpg