Wat we doen en voor wie

De Lichtwerkplaats is een platform voor jou als je geïnteresseerd bent in persoonlijke ontwikkeling, aan de slag wilt met een probleem of toe bent aan zingeving en verdieping. We zijn ook specialist op het gebied van hoogsensitiviteit.

We staan voor een bewuste, pure en bezielde manier van leven. Omdat het leven vele lagen kent, hebben we een multidisciplinair aanbod voor je:

retraitereizen

Consulten

workhopsenzo
online oplocatiebijeenkomsten

 

 

 

 

 

 

…………… 

Klik op een button en je leest over alle mogelijkheden die er voor je zijn om je kracht te belichten en je verder te ontwikkelen.

De Lichtwerkplaats is een plek om kracht te belichten. Voor hoofd en hart, voor je innerlijke en uiterlijke welzijn. Voor zowel persoonlijke-, professionele- en organisatie-ontwikkeling. Om de kracht in ieder mens, team of organisatie te belichten. Gericht op heel de mens.

We bieden jou expertise en begeleiding als je toe bent aan inspiratie of ondersteuning door consulten, workshops, trainingen en bijeenkomsten. We voegen een dimensie toe aan thema’s als leven en werken, gezondheid, ontspanning en welzijn.

Als platform bieden we je mogelijkheden om:

  • een afspraak te maken voor een individueel consult
  • je in te schrijven voor workshops of trainingen
  • deel te nemen aan een van onze regelmatige Belicht je kracht – bijeenkomsten of andere themadagen.

Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend meer informatie. Stuur dan een mail met je vraag naar mail@lichtwerkplaats.nl

sign_lwplaats_wit1.jpg