Inspiratiebericht met Openhartigheid


Mag ik je een openhartige vraag stellen?

Waar wordt jij echt gelukkig van? Wanneer vergeet je alles om je een en voel je je simpelweg gelukkig? Wat doe je dan, hoe groot of klein dat ook moge zijn?

Doen waar je gelukkig van wordt, is het beste dat je jezelf kunt geven. Sterker nog, het is het beste wat je je gezin, vrienden, familie, collegae; kortom de wereld om jou heen, kunt geven! Je lichaam, het voertuig waar je er maar 1 van hebt en je het toch een heel mensenleven mee te doen hebt, functioneert het beste wanneer het ontspannen kan zijn. Als je lekker in je vel zit, is dat goed voor je lijf, goed voor je gezondheid. Nog een voordeel: je inspireert er anderen ook nog eens mee!

Oke, dat klinkt heel mooi he. Je doet gewoon waar je gelukkig van wordt en dan is het allemaal simpel. Ja, dat is ook zo. Het is eigenlijk ook gewoon heel erg simpel. Wat het minder simpel lijkt te maken, is alle uitdagingen die we in de dagelijkse praktijk tegen komen. Afspraken, verplichtingen, verantwoordelijkheden. Dat is ook wat er is. En dat is ook prima, niks mis mee. De kunst is om verbonden te blijven met dat wat je gelukkig maakt, om daar tijd, aandacht, energie voor te laten zijn. Dan zeg je, maak je een keuze, om te luisteren naar wie je werkelijk bent, de essentie van jou. En dat, dat is het beste wat je jezelf kunt geven – ook al is het ‘maar’ 5 minuten per dag. Je zult merken, wanneer je daarvoor kiest, die 5 minuten groeit naar meer en het effect heeft als een druppel die valt en oneindige ringen schept in het water.

Heb ik je tot zover geinspireerd? Ik hoop het van harte! Lust je er nog wel wat van, dan staat er op de facebookpagina een erg voedend filmpje. Het heet: This video will CHANGE your life

Meer inspiratie… Op weer zijn geheel eigen wijze, geeft Kaypacha met zijn nieuwe week Pelereport. Hieronder zie je zijn videobericht. Zonder meer weer verhelderend. Houd het zacht voor jezelf de komende week, let op je ademhaling zodat je gegrond blijft en houd je hart open met compassie; voor jezelf en je omgeving.

Dit was het voor nu met de Inspiratie! Een goeie week gewenst voor jou vol met compassie, ook voor jezelf..Laat onderaan deze pagina gerust een reactie achter om te vertellen wat je er van vond! Of nog leuker, waartoe het je heeft geinspireerd, wat jou geluk brengt!

Heb een goeie week!
cropped-wppresslwplaats_12.jpg

PS Meld je aan voor de Inspiratiemail via welkom@lichtwerkplaats.nl of volg ons op facebook onder Lichtwerkplaats Belicht je Kracht. Natuurlijk staan we ervoor om kracht te belichten van het liefst zoveel mogelijk mensen, dus stuur dit Inspiratiebericht gerust door!

PPS Draag je het werk van de Lichtwerkplaats trouwens een warm hart toe? Wordt dan ambassadeur! Stuur even een mailtje wanneer je daarover meer informatie wilt. Als ambassadeur laten we je graag meedelen en krijg je fijne kortingen en draag je ondertussen bij aan het belichten van kracht. Mooi toch!

En dan echt als laatste: Mag ik je om een gunst vragen? Wanneer je iets aan dit bericht hebt gehad, een ‘pling’, je dacht ‘he, dit is interessant voor me’, je inspireerde, wil je dan iets voor ons doen? Stuur dit bericht door aan iemand, vraag om het te lezen. Vraag om een keus te maken voor het belichten van kracht. Dat hebben we nodig. We hebben jou nodig. Zegt het voort! Dankjewel…

sign_lwplaats_wit1.jpg

Lichtwerkplaats | Belicht je kracht!
www: Lichtwerkplaats
email: welkom@lichtwerkplaats.nl
mobiel: 06 1474 8240
skype: tiara.dijkhof

Verbind je ook met ons via:
twitter: Lichtwerkplaats
facebook: Tiara Dijkhof
linkedin: http://nl.linkedin.com/in/tiaradijkhof

Interessant en Inspirerend