Leven Vanuit Je Hart | Irene Langeveld

Irene Langeveld-2 (863x1024)Irene Langeveld helpt je te verbinden met wie je werkelijk bent: met de balans, liefde en innerlijke wijsheid die van nature al in jou aanwezig is. Vervolgens helpt ze je om dit te integreren in je dagelijks leven.

Het is immers één ding om mooie ervaringen te hebben tijdens meditaties, het is weer iets heel anders om die hogere energieën ook daadwerkelijk te ervaren in je dagelijks leven.

Om je in dit proces te begeleiden bied Irene verschillende online cursussen, 1-op-1 sessies én gratis meditatievideo’s aan.

Ben je (zeer) sensitief? Voel je gemakkelijk emoties en energieën van anderen aan? Heb je een diepe wens om ‘je eigen ding’ te doen en daarmee anderen te helpen? Vaak werk ik met mensen voor wie dit herkenbaar is.

 

Werkwijze

In alles wat ik doe werk ik op energetisch, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. In meditaties help ik je te verbinden met jouw hogere energieën en potentieel. Vervolgens geef ik je praktische handreikingen om die hogere energieën in je dagelijks leven te kunnen gronden en ervaren.

Drie belangrijke sleutels in de cursussen of sessies zijn:

 • bij jezelf blijven
 • gezonde energetische grenzen bewaren
 • verbinden met je potentieel

Ook kijken we naar eventuele blokkades die je tegenhouden om dat te doen wat je graag zou willen: dingen uit je verleden, uit je familielijn of andere energetische/mentale/emotionele blokkades.

Het uitgangspunt is altijd: acceptatie van en liefde voor jezelf en dat wat er nu is. Zo veel mogelijk zonder oordeel kijken naar jezelf en van daaruit groeien.

Ik werk volledig intuïtief en weet/zie/hoor/voel welke tools en wat voor meditaties of energiewerk voor jou geschikt zijn. Dit ontstaat altijd in het moment en zorgt ervoor dat vaak maar één of hooguit enkele sessies nodig zijn om je verder te helpen.

Na een sessie:

 • is er een gevoel van innerlijke rust
 • ben je gecentreerd in jezelf, verbonden met wie je wérkelijk bent
 • heb je meer vertrouwen in jezelf en de toekomst
 • heb je meer helderheid over het pad dat je wilt gaan en de keuzes die voor je liggen

 

Mogelijkheden

Ik bied diverse online cursussen en 1-op-1 sessies aan. Dit kan via Skype of in mijn praktijk in Leiden.

 • Online Cursus Channelen & Intuitie

Om je intuïtieve en channel-vaardigheden te vergroten door blokkades op te lossen, vertrouwen op te bouwen en vooral veel te oefenen.

 • 6-Weekse Online Cursus Leven Vanuit Je Hart

Om de verbinding met je hart te versterken, bij jezelf te leren blijven en jouw hartenergie te integreren in je dagelijks leven. Deze intensieve cursus helpt je om “de reis van je hoofd naar je hart” te maken.

 • Soul Body Fusion® Sessies

Om je ziel en je lichaam op een dieper niveau te integreren. Je nodigt je ziel uit om (permanent) meer in je lichaam te komen met als gevolg meer balans, eenheid en verbinding in je leven. Mogelijk via Skype of in de praktijk in Leiden.

 • Pijnappelklier Activatie

Een specifieke energetische activatie om jouw potentieel te activeren. Deze is vooral zinvol wanneer je je intuïtie wilt versterken of grote stappen wilt zetten op je pad. Alleen mogelijk in de praktijk in Leiden.

 • 1-op-1 Healing & Coaching (Skype) Sessies

Ontvang persoonlijke, 1-op-1 begeleiding in die dingen waar je mee worstelt. Heb je het gevoel dat je vastloopt in je ontwikkeling of dat je even niet verder komt in je eentje, dan is een healing & coaching sessie heel geschikt voor je. Mogelijk via Skype of in de praktijk in Leiden.

Als je contact opneemt voor een sessie, zal ik altijd even intuïtief afstemmen om te kijken wat voor soort sessie de meest geschikte keuze voor je is.

 

Gratis meditaties, video’s en mp3’s 

Door onderstaand op een link te klikken vind je o.a.:

een gratis grondingsmeditatie

een gratis video & meditatieserie “Leven Vanuit Je Hart”

gratis webinars/geleide meditaties over uiteenlopende onderwerpen.

 

Een paar keer per jaar doe ik een live uitzending via het internet/youtube.

 

Heb je vragen of wil je meer weten? Ik hoor graag van je! Je kunt me bereiken via het contactformulier of mail@lichtwerkplaats.nl

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.